obvod pre prevod stereo výstup na 5.1 výstup

T

thalukku

Guest
Kúpil som si nový systém priestorového zvuku 5.1. Má 5,1 vstupov, ale môj CD prehrávač doesnt mať 5,1 výstup. To je normálne AV stereo výstup. Tak som napríklad okruh previesť stereo výstup na 5.1 výstup. Prosím, kto mi pomôže Siva

Neexistuje žiadny obvod, ako je to možné. Ale u môže simulovať to páči. Nazýva sa surroundsound. Dolby Pro Logic, že bol ako jediný. U tohto obvodu možno získať z webu Rod Elliot, projekt 18 rokov. Dúfam, že to pomôže u.

[Quote = mhtplsh] Nie je obvod, ako je to možné. Ale u môže simulovať to páči. Nazýva sa surroundsound. Dolby Pro Logic, že bol ako jediný. U tohto obvodu možno získať z webu Rod Elliot, projekt 18 rokov. Dúfam, že to pomôže u. [/quote] Pred niekoľkými týždňami som videl, ktoré hľadáte, ale to nie je dobrý nápad, aby zo stereo na 5.1. bude zostať nejakú stereo s malým oneskorením medzi chanells.

Väčšina priestorového zvuku systémy sú schopné vykonávať konverziu uplink zo stereo na 5.1. Stačí kŕmiť vstupného signálu na ľavý a pravý kanál a bude starať o ostatné.

Konverzia stereo na priestorový zvuk je teoreticky nemožné. Všetko, čo môžete urobiť, je takmer surround systém, ktorý bude znieť skôr ako akýsi stereo. Ľavý stereo kanál je možné pripojiť do ľavého a pravého kanála reproduktorov pre pravý reproduktor. Správne Zostatok medzi predné a zadné reproduktory musia byť k dispozícii. Subwoofer by mal byť pripojený k R a L kanály filtrov. Každopádne môžete vždy pripojiť len dva reproduktory pre stereo.

Takže ak by som mal pripojiť všetky ľavého reproduktora priestorového súbežne s ľavý výstup stereo a to isté na ľavý kanál by som si to, čo potrebujem?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back