Obvod, ktorý si pamätá posledný stav stlačené pri výpadku napätia

N

nishal

Guest
Ahoj všetkým, chcem jednoduchý obvod, ako mikroprocesor pamätať posledný stav stlačené pri výpadku napätia. Musím si zapamätať len jeden kľúč. Vďaka vopred. Nishal

Vašou jedinou ďalšou možnosťou je hardvérové ​​riešenie, buď diskrétne logiky, alebo PLD / CPLD / FPGA. Osobne by som použil malý CPLD alebo FPGA od Cypress z Actel naprogramovaný ako počítadlo druhov. Chcel by som priradiť každé tlačidlo s názvom hodnotu a každý proti menovaný pre každý kľúč. Zakaždým, keď je klávesa stlačená by som prírastku pult. Môj dôvod na využitie časti Cypress alebo jeho časť Actel sa najprv, že nebudete potrebovať externé programové zdroje a druhá obe časti majú schopnosť ukladať hodnoty, ktoré hľadáte a tieto hodnoty súčasnej dobe po výpadku napájania. Dôvodom, prečo mnoho ľudí by vám malých mikroprostredie dizajn je z rovnakého dôvodu. Mnoho Micros mať na pamätí, že si ponechá svoje hodnoty po výpadku napájania. E

Vďaka nxtech, Mojím plánom je vybudovať s PIC mikro, pred pokračovaním to som chcel vedieť, či existuje jednoduchá metóda. - Nishal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back