Obrázok prevod na formáte Hex

S

sameem_shabbir

Guest
Ako mám previesť imags do HEX formátu pre sťahovanie do SDRAM mám jeden súbor na stiahnutie, ktorý má formát ako +10 00000 FB AC ....................... ........... +10 00001 10 23 ................................... .................................................. .......... Mal som netpbm softvér, ktorý môže urobiť, ale je to dávať nejaký problémy.

Musím sa pozrieť podrobnejšie v súbore a ďalšie linky, ale vyzerá to, že niečo, čo by ste mohli urobiť krátky proces s perlou skriptu. (Alebo python script) som nikdy nevidel Image Converter špeciálne pre niečo také.

Áno, máte pravdu, je perlou. PL daného súboru pre konverziu súborov Pearl vyžaduje netpbm software (a v niektorých jpegtomn.exe súboru)

Ahoj, Image File Format je 24bit, z ktorých každá predstavuje pixel. Každý pixel možno čítať tak, ako 3 byty. V závislosti na šírke SDRAM môžete uložiť. Opatrne treba prečítať obsah z image súboru, ako by ste mali vynechať prvých 24 bytov. Ak potrebujete viac informácií kontaktujte ma. S pozdravom, N. Muralidhara CRL-BEL [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodinách 58 minút: [/color] [/size] Dobrý deň, napísať jeden malý kúsok kódu v prostredí Matlab čítať obrazu, byte byte formáte. A uložiť ich ako pole v prostredí MATLAB vo formáte. Hexadecimálnom formáte. Žiadne iné konverzný techniky sú povinné. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. S pozdravom, N. Muralidhara CRL-BEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back