obráteného PIFA výsledku simulácie od knihy líši od ADS

B

blue_electron

Guest
Ahoj ja som za úlohu navrhnúť nízkym profilom malé tlačené antény, ktoré pracujú v GSM 915MHz pre aplikáciu. Mám knihu "planárne antény pre bezdrôtovú komunikáciu" od príbuzných lu Wong. bol referenčný dizajn pre CPW kŕmených PIFA. to, čo mám, je ADS 2004a Momentum. Bol som naozaj bojujú s riadnym uplatňovaním prístavov a skrátený DÔVODY berie na vedomie obmedzenia ADS k nekonečnej groundplane a podkladom ... Nižšie je obrázok môjho rozvrhnutie reklamy s nasledujúcimi rozmermi a špecifikácie. port stredu je CPW kŕmených portu jeden, 50 Ohm port. Ďalšie dva porty po stranách sú pozemných referenčných port 1.
99_1171354446.JPG
88_1171354564.JPG
http://usera.imagecave . com / krazooom / substratelayerdef.JPG http://usera.imagecave.com/krazooom/metallizationlayer.bmp.jpg Podľa knihy by mal byť okolo rezonančnej frekvencie 2045MHz s 20% BW, ako vyplýva z odpovede, ale to je odlišné od výsledkov vyššie uvedených Prosím, pomôžte mi overiť, taký dizajn, ak máte Ansoft HFSS na usporiadanie takej štruktúre a porovnať odozvu .. Ja by som ocenil vašu pomoc v tomto! Vďaka!

blue_electron, tam je sekcia v súbore reklám Momentum pomôcť rokovania s portom CPW. Mali by ste si to starostlivo. Odporúčam si prečítať dodatok a nájdete tému o "interné porty so štruktúrou CPW." To hovorí, že CPW porty nastavení je veľmi zložité, a rôzne nastavenia portov môže mať za následok veľmi odlišné simuláciu výstupu. Honglin

Dobrý deň blue_electron, podľa mojich skúseností s simulovať CPW s hybnosť. Aj pre definovanie drážok sú kovové linky a špecifikovať ich ako otvory v podklade nastavení a nemal problémy s výsledkami zodpovedajúce s HFSS. Bohužiaľ nemám prístup k ADS, a preto už nemôže posielať vám príklad súboru. Pokúsim sa nájsť a poslať na vás, ale nemôžem to sľúbiť. Ananth.

Dobrý deň, Pridať ADS file.We projekt vám môže pomôcť lepšie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, môžete nahrať ADS projekt file.We vám pomôžu lepšie.

Podľa vzhľadu rozvrhnutie, ktoré sú pripevnené tri porty do štruktúry. To umožňuje rozrušiť dva režimy svoje CPW, kvázi-TEM režim a režim slot. Teraz je režim, ktorý pravdepodobne znamená byť nadšení, v prototypu je quasi-TEM režimu. Inými slovami, váš prototyp obsahovať prvok taký most, ktorý bude krátky slot režimu a zabrániť jeho šíreniu do zvyšku systému, rádio alebo čo ste ... To je miesto, kde si simuláciu vzhľadu sa môže líšiť od prototypu. V závislosti na tom, ako vzrušiť / načítanie porty v simulácii súboru, môže byť vzrušený slot režim spôsobom, ktorý nezodpovedá realite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back