obdĺžnikové špirálovou anténou

E

emoz

Guest
Môže mi niekto prosím, pomôžte mi s návrhom jednoramennej obdĺžnikového špirálovou anténou v HFSS Moja práca sa zaoberá rekonfigurovatelných jednoramenná obdĺžnikového točité anténa s MEMS switches.But Neviem, ako je dĺžka špirály účinky Frekvencia. Vďaka

[Quote = emoz] Môže mi niekto prosím, pomôžte mi s návrhom jednoramennej obdĺžnikového špirálovou anténou v HFSS Moja práca sa zaoberá rekonfigurovatelných jednoramenná obdĺžnikového točité anténa s MEMS switches.But Neviem, ako na dĺžku špirály účinky frekvencie. Vďaka [/quote] Prosím vás poskytnúť informácie o prevádzke frekvencie a ďalších parametrov z špirály obdĺžnikové anténa. Môžete tiež použiť softvér od IE3D pre špirálový simulovať obdĺžnikové antény. Môžem dať výsledkom špirály pre IE3D so softvérom.

Prosím dáte informácie o prevádzke frekvencii a ďalšie parametre zo špirály obdĺžnikové anténa. Môžete tiež použiť softvér od IE3D pre špirálový simulovať obdĺžnikové antény. Môžem dať výsledkom špirály pre IE3D so softvérom. [/Quote] Anténa musí pracovať na 900MHz, 1800MHz, 2,4 GHz a 3,5 GHz.I urobil jeden bez calculating.This jeden pracuje pri 1800 MHz.But Aj don "Neviem, kde som ich dal MEMS spínača a meniť pracovnú frekvenciu, na ktoré som chcel.

Robím konfigurovateľné anténu, ale taky neviem, ako dať vypínač a don'n vedieť, ako simulovať antény premýšľať o prechode

Špirálové antény sú všeobecne myšlienka ako veľmi širokopásmové pripojenie. Vlnovej dĺžky alebo dva po obvode je obvyklé, ak máte k dispozícii priestor. HFSS je dobrou voľbou pre modelovanie a bol by som naklonený modelu mikro spínač ako prerušenie špirály. Zaujímalo by ma, akú máte predstavu o tuningu je asi ako anténa je už širokopásmová. Možno zistíte, Corzine a Mosko užitočný odkaz pre veci špirály.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back