o princíp problému (PWM)

J

junchaoguo51888

Guest
Kto mi môže odpovedať mi nasledujúce problém? Budem robiť s premennou frekvenciou PWM výstup, keď platí priama digitálna syntéza frekvencie (DDFS) technológie, je to možné?

To sa zdá byť zložité. Stále je potrebné, aby aj šírky impulzu. Ak máte analógový signál na frekvencii musí prejsť ADC získať bitov DDS.

premennou frekvenciou je vlastne považovaná za riadenie verejných financií, a nie PWM - vaše limitným prípade je 99,9% DZ pri Fmax .. nie je potreba DDFS tu, pretože ste len generuje hodiny premennou frekvenciou. Môžete si pravdepodobne používať jadro obvody DDFS dodať premennou frekvenciou hodín do malého systému PWM. To môže byť ťažké sa ustáli na vysoký výkon, pretože subharmonických problémy spojené s PWM bude zväčšovať v dôsledku ďalšieho oneskorenia v obvode frekvenčnej kompenzácie. Skúste začať s minimálnou čas vypnutia PFM, potom sa postaviť na PWM, že ak nemôže uspokojiť vaše požiadavky.

::: Arrow: Mojím cieľom je musím gene digitálny referenčný signál Po prvé, ak môžem použiť DDFS gene signál, potom môžem použiť signál gene PWM. Neviem, či je to možné!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back