O prevádzky predsedu náradie

A

atena

Guest
Ospravedlňte ma, či som prispieval tému do zlej sekcie. Mám veľký problém s nástrojom PRIMEPOWER z Synopsys. Moja firma bola poskytnutá plná Synopsys nástrojmi, ktorých prostredníctvom jednej investície vlády, ale podľa oneskorenie ostatných firiem, ktoré aj za predpokladu, tento nástroj. Výrobca nevydal nás žiadne Výukový program, povedali, že budú robiť to v auguste, to viedlo k tomu, že teraz som s ňou pracovať ako slepý. Som veľmi zvedavý na prvotné energie a zosilňovače, ale ako som už povedal, že som ani neviem, ako s nimi manipulovať, a to aj pred a po prečítaní predávaného súbor PDF ... Takže môže mi niekto pomoct, pošlite mi podrobný návod kroky pp_Shell (GUI mode) okná, bude to veľmi príjemné pre mňa, ak sú v obraze. Díky moc, a sorry ak som niekoho trápi. V prípade, že tieto údaje sú náročné na priestor, takže plz pošlite mi cez môj Yahoo Mail: andrew_nguyen85@yahoo.com Opäť ďakujem moc.

K dispozícii je výukový program laboratóriu pod install_dir / doc / pp. Môžete ho sledovať a rozhodca na niektoré usrguide.pdf a tutorial.pdf

Vlastne, aj keď otvorím GUI režimu PRIMEPOWER, v nástrojovej lište, súbor nie je show "nový scenár", stačí len "spustiť skript" a "Zavrieť". Takže je tam nejaký problém s inštaláciou, som sa snažil fyzicky vyzvořit nového súboru, ale to prepadlo. Plz odpovedzte mi čo najskôr. Díky moc. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hod 2 min: [/color] [/size] [quote = entropie] Tam je návod laboratóriu pod install_dir / doc / pp. Môžete ho sledovať a rozhodca na niektoré usrguide.pdf a tutorial.pdf [/quote] Vďaka, pane, pozriem sa na tie súbory a kontrolovať. Budem správ. Vlastne je to príliš ťažké pracovať bez riadneho tréningu: D: D. ...

Poslala som nejaké info na e-mail. Myslel som, že potrebné informácie o hlavnom čase, preto sa pozrite na druhý mail som poslal, nie prvý! diemilio

[Quote = diemilio] poslala som Vám nejaké informácie na Váš e-mail. Myslel som, že potrebné informácie o hlavnom čase, preto sa pozrite na druhý mail som poslal, nie prvý! diemilio [/quote] Ďakujem diemilio , vlastne súbor u pošlite mi je tiež v predaji, ale som havent starostlivo si ju prečítajte. Videl som prvú kapitolu a druhý len theorical predstavu o statické a dynamické sily tam, ktoré sú k dispozícii v žiadnej knihe VLSI, tak som skiped tohto dokumentu a prejsť na iné. Ako neopatrný bol i. Díky moc všetkým, si u všetkých a ur rodiny majú veľmi pekný víkend. : D

[Quote = ATENA] Ďakujem diemilio , vlastne súbor u pošlite mi je tiež v predaji, ale som havent starostlivo si ju prečítajte. Videl som prvú kapitolu a druhý len theorical predstavu o statické a dynamické sily tam, ktoré sú k dispozícii v žiadnej knihe VLSI, tak som skiped tohto dokumentu a prejsť na iné. Ako neopatrný bol i. Díky moc všetkým, si u všetkých a ur rodiny majú veľmi pekný víkend. : D [/quote] Som rád, že dokument pomohol. S pozdravom, diemilio

[Quote = diemilio] [quote = ATENA] Ďakujem diemilio , vlastne súbor u pošlite mi je tiež v predaji, ale som havent starostlivo si ju prečítajte. Videl som prvú kapitolu a druhý len theorical predstavu o statické a dynamické sily tam, ktoré sú k dispozícii v žiadnej knihe VLSI, tak som skiped tohto dokumentu a prejsť na iné. Ako neopatrný bol i. Díky moc všetkým, si u všetkých a ur rodiny majú veľmi pekný víkend. : D [/quote] Som rád, že dokument pomohol. S pozdravom, diemilio [/quote] som sa snažil, ale stále nefunguje, vážne neviem čo sa stane sa to. Nemôžem nastaviť prúd design , takže žiadny z mojich kód je možné spustiť. PLZ, pokiaľ možno mi viac vlastné sprievodca, či niekto zo pri moci. Díky moc a dúfam, že som havent trápi niekto taky much.Thanks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back