O P + N + rppoly a rnpoly ... Plz odpoveď

O

omsi

Guest
Dobrý deň, mám pochybnosti, pokiaľ ide o tvorbu a rppoly rnpoly odpory. Napríklad, je tvorený s rppoly nwell, p impant a poly.Here je moje pochybnosti. Vzhľadom k tomu potrebujeme len poly odpor, prečo sme dali, že v poly P alebo N implantáty? Prečo nemôžete si formulár, ktorý poly odpor na podklade len? Ako poly odpor sa zmení, keď to dáme do P a N implantátov, nie je tam žiadna elektrická spojení s poly fron Tieto implantáty? Uveďte, prosím, nejaké odpovede. Vďaka vopred, Omsi.

Jedná sa o implantát vrstvou ... nie je difúzna vrstvou ... implantát vrstvou je vrstva masky. Nejde o fyzickú vrstvu farbiva. kde ako difúzna vrstva je fyzickou vrstvu. A tak na otázku spojenie medzi implantátom vrstvu a ďalšie vrstvy nevyplýva vôbec ... Implantát je určený pre poly sám .. polysilicon je sám o sebe implantovaný s n a p dopants typu. rppoly má vyššie rozlíšenie ako list rnpoly bcos P-doping urobil ... dúfam, že to pomôže .. PS: Som projektant .. FAB ľudí plz opravte ma, či moje chápanie je zle ...

Vďaka Srieda, prečo ich potrebujeme implantácia poly odpor?

Pretože list odpor nedopované poly je veľmi vysoká. Je potrebné N / P implantát nastaviť odolnosť proti rozsah využiteľných.

poly odpory prirodzene dávajú vysokej odolnosti. Myslím, že doping je, môžeme mať ľahké kontrolu nad odpor ... Nie som si istý ... Tiež tým, že doping P, možno dosiahnuť negatívny teplotný koeficient pre odpor. To všetko sú platné len pre non-silicided odpory iba ...

[Quote = safwatonline] nwell je štít, myslím [/quote] Čo nwell štít?

Nwell sa používa na odlíšenie podkladu z regiónu odpor formácie. Ak nie je nwell, aktívnej oblasti tvoria na podklade a pôsobí ako tranzistor.

Ahoj, poly ak rezistor, ktorý sa používa pre ochranu CDM ESD sa nachádza v nwell bude nwell dostane do SnapBack režimu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back