o naliehavý prípad chargepump

Z

zxasqw123

Guest
Ahoj som navrhol nábojové pumpy používané v EEPROM, musím svorku napätie, môže niekto dať mi nejakú radu v tejto veci? Myslím, že je zlá efektivita použitia zenerove diódy. Vďaka vopred.

I dont dostať Ur problém. Boli ur pomocou nábojovej pumpy v EEPROM

y, i potrebné napätie okolo 15,5 + / -0,5, keď píšem EEPROM na stránke režimu alebo režimu BITE, výstupný prúd menia, potom sa moje napätie sa bude meniť, takže musím svorku napätie, ako to môžem urobiť pre túto svorku napätie vo vysokej účinnosti? vďaka moc

Treba nejaký kontrolný mechanizmus. Spôsob, akým sa zenerove svorky napätie tým, že potopí viac či menej prúdu, pri zachovaní napätie konštantné. --- V podstate sa spáli extra výkon. To je nedostatočné, pretože chcete vlastne produkovať správne napätie pre danú záťaž na prvom mieste, nie spáliť navyše aktuálne.

Ahoj lladnar23 Vďaka za Vašu odpoveď, aj keď používate regulátor pracuje vo vysoké napätie, myslím, že je zlá efektivita too.my idear je môj hlavný regulátor pracuje s nízkym napätím a má kontrolný mechanizmus pracuje s vysokým napätím, ale ako môžem dosiahnuť? Môžete mi dať nejaké rady? Ešte raz vám ďakujem

na svorku napätie použitie (HV) NMOS v konfigurácii diód (gate viazaná na mozgov) je z nich veľa v seriáli toľko VT vyššia / nižšia svorky, ktoré chcete.

Koľko energie ste intresetd pri spaľovaní za regulačné slučky? Dalo by sa použiť jednoduchý resisyor deliče a zvoliť R v závislosti na aktuálnej ste v pozícii spaľovania. Nedávno sme navrhli nábojové pumpy na generovanie-15V z 1.7V. Mali sme kremíka priestor, aby sme mohli použiť veľký odpor 16M, môžete tiež skúsiť kapacitným rozdelenie napätia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back