o nízka hlučnosť PMOS vyrovnávacej designu

M

memsgg

Guest
Mám v pláne navrhnúť nízky šum PMOS vyrovnávacej pamäte, ktoré vyžadujú veľké vstupné a výstupné hojdačka zazvonil, mám dve topológiou, môže niekto mi povedať, ktorý z nich je lepší? alebo akékoľvek iné topológie je lepší ako tieto dve? Mnohokrát ďakujem 1. Mám 5uA prúdu už vo svojom návrhu, môžem použiť 10x prúdové zrkadlo ku skresleniu buffer? Je 50uA pre zaujatosť vyrovnávacej pamäte príliš nízka? Ako môžem vedieť, koľko pamäte kľudový prúd je dobrá? 2. môžem použiť topológiu (b)? stačí použiť odpor získať aktuálne? Myslím, že to nemusí byť stabilný a môže mať väčší hluk, to je? Mnohokrát ďakujem Yong

Ahoj Yong! nakoniec budete musieť vymeniť, že ideálny zdroj prúdu. použiť buď odpor alebo diódu pripojený tranzistor. Mala by fungovať ako odpor. dal NMOS a tie jeho vypúšťanie do brány. Nie, ak nebudete robiť celý layout? - Al

[Quote = acbalbason] hi yong! nakoniec budete musieť vymeniť, že ideálny zdroj prúdu. použiť buď odpor alebo diódu pripojený tranzistor. Mala by fungovať ako odpor. dal NMOS a tie jeho vypúšťanie do brány. Nie, ak nebudete robiť celý layout? - Al [/quote] Chceš povedať, Ja by som mal rozhodnúť b topológia? Môžete mi prosím, daj mi viac explaination? Áno, bude to celé rozloženie. Mám 5uA prúdu už v rozvrhnutie. Díky moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back