O INL a DNL test 11-bit ADC potrubie!

G

gdhp

Guest
Ahoj som testovanie 11-bit ADC INL a DNL. Prečítal som Maxim histogram testovacie aplikácie na vedomie. Ale mám pár otázok týkajúcich sa testovacej zostavy. 1) Pre 11-bit a 27 MHz ukážkovej hodiny, ako pridať vstupného signálu sinwave. aké frekvenciu sínusové signálu. Ako môžem guantee vzoriek šanca pre každého kódu je znamienko rovnosti. Koľko času mám urobiť test (to je ukážka, ako moc celkový počet bodov). 2) Ako definovať sivewave amplitúdy. ako brať do úvahy cliping? Čo zmysle orezávanie? Vďaka!

Vďaka activeckt za vašu pomoc! Môžete vy alebo ktokoľvek iný vložiť tento dokument pre mňa? Nemôžem sa dostať do toho! Díky moc!

Vďaka za vašu pomoc! Z aplikácie Maxim nie, môžem dostať nahraný vzorka čiarkou Nrecord. Ako premýšľať o Nrecord? Znamená to, že mám vzorka Nrecord miesto dát z VI-VI, tu vi znamená apmtitude pre sínusové. Takže ak frekvencia je 27meg, potom sínusové období cyklu (1 / 27) * 2 * Nrecord? Je to správne? Ak je správne, mal by, ako je vstup ADC len polovicu doby cyklu dlho? Ďalšou myšlienkou je, že sa rozhodnem sinwave frekvencie (oveľa nižšia ako 27meg, ale nie z subfreq hodín). ako oversamples. Tiež si Nrecord points.But Ako môže ovládať množstvo vzorky bod? Ktorá metóda je v poriadku? Ďalšia otázka, čo je mid_code zmysel? A ako ich môžem získať? Môže mi niekto podrobnejšie? Musím sa poponáhľať urobiť test. Vďaka vašej pomoci znova!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back