O FPGA vnútorné Core (1,5 V), Low Voltage ponuky?

C

cssheu

Guest
Dobrý deň: Chcem používať Cyclone FPGA (EP1C12) VCCint = 1,5 V, ale mám problém, neviem, ktorý LDO používať? Môj systém vstupné napätie bude 12V. Ako možno získať od 1,5 V LDO? Som našiel v LDO MIREL a Tí, nechcem dostať uspokojiť riešenie. Prosím, pomôžte mi, povedz mi riešenie ........ Díky moc .......

TI polovodičové PT6728 1.5Vout 14 Amp 12V-vstup nastaviteľný ISR, UK vec MICREL MIC4685, MICXXXX Spínacie regulátory LDO je nízke vstupné napätie.

Lineárne technológie LT1764 alebo LT1764A - 3A, rýchla prechodová odozva, nízka hlučnosť, LDO regulátory široký rozsah vstupného napätia: 2.7V až 20V LT1575 - Ultrarýchla prechodová odozva, nízke dochádzky regulátory nastaviteľná a pevná široký rozsah vstupného napätia: 1.36V do 22V Národnej LMS1585A / 1587 - 5A a 3A nízkej dochádzky rýchlou reakciou regulačných Maximálne vstupné na výstupné napätie: 13V Je nutné chladič.

Ahoj cssheu ako ostatné už napísal, máte rôzne možnosti, ako pomocou lineárny regulátor napätia. Väčšinou budete mať problém stratový výkon. Ak máte UIN 12V a prúd 200 mA, dostanete viac ako 2W, to je príliš veľa na malé regulátora. Lepšie myšlienkou je previesť 12V (alebo vaše vstupné napájanie) s prepínačom-regulátor na 5V alebo 3,3 V (myslím, že budete mať tiež takú logiku) a potom použiť lineárny regulátor. Prepínač môže byť 2576 od National. Pozdravia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back