o autobusových LVDS oddelenia

W

wilbert_hj

Guest
Som navrhovaní vysokorýchlostné zbernice board.LVDS sú použité v tomto zariadení. Zbernica LVDS signál rýchlosti nad 500 MHz, takže problém SI je veľmi dôležité. ale moja PCB nemajú dostatok priestoru pre LVDS autobusu stopu skupiny smerovanie. Musím naliať trochu medi GND rovine medzi páry v každej skupine LVDS signálu LVDS pre kontrolu presluchy účinok. LVDS trasy 0,1 mm width/0.15mm rozdiel medzi riadkami. Môže mi niekto povedať mi, čo je minimálna hodnota oddelenie medi GND diaľku? Jednoducho som položil jednu GND žila na 0,3 mm na šírku ako vzdialenosť medzi diferenciálnej linky (autobusová LVDS signál rovine je skladaný medzi GND / PWR lietadla.) Budú nejaké problémy vo svojom návrhu? túži po niekoľko rád! Vďaka!

Budete musieť udržiavať pevné umelé krajiny pod všetkými diferenciálnej dvojice LVDS. Diferenciálny impedancia musí byť kontrolované. Neexistuje žiadny spôsob, ako zistiť, či budete mať nejaké problémy, bez toho aby vedel, všetky parametre svojich PCB, ako dielektrické konštanty, hrúbka vrstvy, šírka stopy, stopy atď oddelenie Hľadanie listy pre transceivery vhodné impedancia úrovne. Existuje celá rada slobodných softvérových nástrojov, ktoré možno stiahnuť. Nie všetky z nich sa dá vypočítať diferenciálnej impedancia hoci. Alebo môžete kontaktovať National Semiconductor a pokúsiť sa získať praktické papierové logaritmické pravítko kalkulačka s názvom "prenosové vedenie Rapidesigner". P / N 633200-001

Môj doska je impedancia kontrolou, a je teda 100Ohm impeddance ako diffiferntial linky. Možno, že ste pochopili môj question.my otázku možno popísať nasledovne:. 1) Je nutné, aby som miesto nejaké medené GND medzi LVDS linky autobusu (8 LVDS párov ako dátová zbernica)? 2). Ak je to nutné, aký je minimálna hodnota medi šírky? Teraz som umiestnil iba GND linky medzi dvojicami LVDS, šírka riadku je 0.15mm.is stačí na oddelenie signálu presluchy? Pomôžte mi!

HELLO! Už som zažil na ceste signálu LVDS, koľkokrát už aj na základe vlastnej skúsenosti, pokiaľ ide zadanie GND stráž na každej dvojici je určité hrúbky GND a určité vôle medzi signálom a GND. Normálne klient dal tejto špecifikácie: Odstup signál Šírka: vzdialenosť medzi signálu Pair: minimun GND Šírka: Vzdialenosť medzi signálu a GND: Tieto špecifikácie sú uvedené na základe výsledku simulácie tam Lab. Za predpokladu, že sú nezávislé návrhára, a na základe mojej skúsenosti na LVDS môžete využiť 0,2 mm (0,3 mm je lepšie, ak máte dostatok miesta), vzdialenosť medzi GND signálu a majte aspoň 0,3 mm pre šírku GND (hrubšie, tým lepšie) pre každý páru. Uistite sa, že vstup cez GND na konci strane GND, aby sa zabránilo anténu a urobiť solídny GND a oveľa lepšie, ak môžete zadať veľa GND cez, ale uistite sa, že udržať na 0,2 mm LVDS signál. Tiež rovnako ako ostatné prosím o radu, aby pevná zem lietadlo pod signálu LVDS. Dúfam, že chápete moje vysvetlenie a svoje gramatiky. Jay-R ---->>> Filipíny

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back