O analógovú IP design

O

Ot

Guest
Moja spoločnosť chce vydať knihu o toku design SoC.Budem písať sekcie 'analógového IP design'.

Kto mi môže dať nejaké knihy, doklady alebo informácie o analógový design IP (alebo tok).

Díky moc!

U môžete získať veľa užitočných pomáha v e-knihy download / upload party tohto webu.
požívať

Čo si o špeciálny Analog IP ..akýmkoľvek spôsobom, je uvedený ako GDS ...myslíte, že jej podobný zvyk IC design, kde v U predať zákazníkovi ...

arno_a_boy Napísal:

U môžete získať veľa užitočných pomáha v e-knihy download / upload party tohto webu.

požívať

Hľadať na fabs webových stránkach, kde majú uvedené veľa IPS.Môžete získať lepšiu predstavu o.

Analóg IP design, myslím, že to nie je jednoduché, pretože analógových obvodov je závislý na procese.

Myslím, že tam nie je taká kniha, ktorá popisuje všetky analógové ip vlastnosti.Musíte vynaložiť toľko času na hľadanie dát, ktoré potrebujete.

S pozdravom
Analog_starter

Skúste tohle.

Springer - platforma-Centric prístup k System-on-Chip (SOC) DesignOtázka Napísal:

Moja spoločnosť chce vydať knihu o toku design SoC.
Budem písať sekcie 'analógového IP design'.Kto mi môže dať nejaké knihy, doklady alebo informácie o analógový design vyšetrovania (alebo tok).Díky moc!

Nie je kniha publikovaná na dizajn IP
Len dizajn obvod, ktorý možno opakovane použiť pre mnoho procesov je dosť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back