NTSC na VGA (RGB), prevodník

J

jellybean

Guest
Potrebujem obvodu alebo čip, ktorý mi umožní mať NTSC kompozitný signál a previesť (dekódovanie), to VGA (RGB) na LCD monitore. Díval som sa okolo a trochu sa čudoval, že som nemohol nájsť tomto okruhu, aj keď existuje veľa spotrebných výrobkov, ako vonku.

Pozrite sa na nasledujúcej webovej stránke, zdá sa, že zoznam niekoľkých čipov, ktoré túto funkciu. Myslím, že kľúčové je hľadanie pre kompozitné video, RGB, nie NTSC. ~ http://icc.skku.ac.kr/ vyhral / electro / videochips.html Poznámka: Niektoré odkazy na týchto stránkach sú rozbité. Avšak, to vám časť položky, potom môžete vstúpiť do Google.

Vďaka za odkaz. Išiel som na tomto mieste, ale nepamätám si videl týchto čipov vôbec prvýkrát. Tiež som našiel niekoľko na webovej stránke spoločnosti Philips, ale to všetko sú zastarané. K dispozícii sú moderné čipy od TI, Analog, ST a Philips, ale sú jednoducho zbytočné pre moje účely a je potrebné MCU kontrola. Tam sú tiež niektoré NTE čipy. Je to asi jednoduchšie si kupovali len nejaké krabice. Berie všetku zábavu a frustrácie z toho ale:. D

Dobrý deň, som pomerne novým Video signály, a bol vyžadujúce pomoc. Som vykonávanie videa úrovne čiernej kliešte s ASIC. Bol som zvažuje pridávať ďalšie funkcie My ASIC, zavedením VGA rozhranie. Avšak som zistil, že VGA má v RGB ako analógové vstupy, ale ASIC pracujú iba na digitálne signály. Existuje nejaký spôsob vykonávania VGA rozhranie, pomocou ASIC? Alebo je tam nejaký ďalšie funkcie môžem pridať do čipu? Akékoľvek pripomienky sú vítané ...

Ahoj skúste www.ti.com napíšte do vyhľadávacieho poľa VGA je čip OMPA **** myslím. IAM prácu v tomto projekte, ale žiadne výsledky akúkoľvek pomoc budem ďakujeme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back