Novinky::: Verplex získa za Cadence!

J

joe2moon

Guest
Ach, môj Bože 8o Cadence podpísal zmluvu o kúpe Verplex http://www.cadence.com/company/pr/071403_verplex.html Kadencia podpísal zmluvu o kúpe Verplex, Electronic Design Vedúci Zlepšuje RTL- GDSII prúdenie s vedúcim postavením na trhu Formálne overovací technológie Verplex podpísal zmluvu, ktoré majú získať Cadence, najlepšie vo svojej triede Formálne verifikácia Zvyšuje RTL design flow pre elektronický dizajn Vedúci

Cadence Design Systems Inc (NYSE: CDN) dnes oznámila, že podpísala definitívnu zmluvu o kúpe Milpitas v Kalifornii Verplex Systems, Inc, uznávaný líder v oblasti formálna verifikácia návrhu elektroniky softvér. Moja otázka je, či sa jedná o uznávaným vodcom, prečo tak málo z nás počul o nich v porovnaní s ostatnými štandardnými značkami?

[Quote = nadúvanie] Cadence Design Systems Inc (NYSE: CDN) dnes oznámila, že podpísala definitívnu zmluvu o kúpe Milpitas v Kalifornii Verplex Systems, Inc, uznávaný líder v oblasti formálna verifikácia návrhu elektroniky softvér. Moja otázka je, či sa jedná o uznávaným vodcom, prečo tak málo z nás počul o nich v porovnaní s ostatnými štandardnými značkami? [/Quote] Verplex je naozaj vodca "formálna verifikácia" technológie, ako synosys FormalPro. Myslím, že málokto vie, pretože formálne verifikácia nie je široko používaný návrhári. Aramis

Ahoj, Aramis formulár @ lity forme syn @ psys a verplex, ktorý je lepší? A čo iné? Vďaka.

[Quote = linuxluo] Dobrý deň, Aramis formulár @ lity forme syn @ psys a verplex, ktorý je lepší? A čo iné? Vďaka. [/Quote] Z informácií vyplýva, stále viac a viac ľudí používa formalitu (idon't pamätať, kde nájsť správy), možno len preto, že používajú syn @ psys syntézy a backend nástroje a formálnosť integrovať sa syn @ flow psys. Samozrejme, verplex stále nie je. 1. kadencia recenlty zamerať sa na ich zjednotenie platformy od frontend k backend flow, a integrovať mnoho nástrojov do tohto prúdu. Bude to dobrá správa, že kadencia môže byť dobrým konkurentom syn @ psys. Podľa mojich skúseností, kadencia je open-myseľ, ako syn @ psys, a zdieľať svoje skúsenosti a pomáhajú zákazníkom / vzdelávanie študentov EDA nástroj. ale syn @ psys je veľmi uzavretý mysle, v roku 2003 POHODLNÉ Tchaj-wan, a to aj sa chcete zúčastniť sa ich POHODLNÉ konferenciu, budete musieť poskytnúť im vašu spoločnosť náradie kontaktnej osoby informácie. A čo študenti? EDA a ne-oddelenie človeka? tak smiešne ...... Ak sa nič zlého mojich informácií budú všetky pripomienky sú vítané. Aramis

Verím, že to nie je o tom, ktoré je lepšie, čo nie je ... Súhrn mal formálny nástroj pre overenie tam flow, a kadencia sa zrejme snaží postaviť, a tak si kúpili to najlepšie medzi ostatnými. Teraz už máte, tam flow ...

Je to pravda? ale bude zaradený do tempa, rovnako ako Avanti

Pre moje skúsenosti v rokoch 2000-2001 som evaulated formálne verifikačné nástroje. Myslím, že verplex LEC je rýchlejší, jednoduchší, stabilnejší a presnejší než formalitou. Ale teraz, ja neviem, či tam je nejaké zlepšenie pre formailty v súčasnej verzii. : Wink::)

Musím súhlasiť s Memphis. Aj v porovnaní verplex, Synopsys a kukly (teraz vlastnil Avant!) Približne v rovnakom čase. V tej dobe kukly sa jednotkou na trhu, pretože priniesol formálne verifikácia nástroj (v tomto prípade rovnocennosti kontrolu) na trh oveľa skôr ako ktokoľvek iný. Verplex bolo jednoduchšie na použitie a a veľa rýchlejšie. Navyše by to mohlo zblížiť sa na bloky, ktoré Synopsys a kukly by vydrž. Je vždy dobré pre zakladateľa / majiteľa firmy, ktorá priniesla naozaj dobrý nástroj, EDA, keď sa im vyplatený veľká firma. Je to nikdy dobré pre nástroj! : (

100% Úplne súhlasím s radix. Mám právo povedať tá. Tu pretože som použil Verplex / Formality / Chryslis skôr, Verplex je tak oveľa lepší ako ostatné z hľadiska všetkých aspektov. Je to naozaj surpring ma počuť, že je verplex zakúpil kadenciu, nemusí byť dobré pre užívateľa, hoci. História je dôkazom tohto bodu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back