Nový kompilátor pre 8051. 8K plne k dispozícii demo

J

james

Guest
Zo správ som práve teraz. -------------------------------------------------- ------------- uC/51 - zadarmo 8KB Demo Plný ANSI, s plávajúcou desatinnou čiarkou podporovaný! Práve som sa vydal veľmi optimalizácia a plná ANSI kompatibilné C kompilátor pre rodinu 8051. Kompilátor produkoval vynikajúcej kvality kódu (pre SIEVE.C jeho modul veľkosť kódu je 6% menej ako Keil (uC/51 V1.00: 142 bajtov, Keil: .. 152 ;-) Po hollyday nové Optimalizátor krok bude nasledovať TCP / IP stack takmer hotové 8 kB obmedzenej verzii je zdarma pre eval a EDUC použitie, Full s plávajúcou desatinnou čiarkou podporuje TCP / IP skoro hotové: ..! www.wickenhaeuser.com www.flexgate . com

Vyzerá to bude Avery pekný nástroj. čipu flexget javí FPGA. Prosím, môže u komentár? Vďaka päty

Je super, že sa vytvára menšia veľkosť v porovnaní s kódom ku * l, ale detail porovnanie by bolo veľmi užitočné. Jeden príklad a len optimalizovať veľkosť kódu nie je dostatok dôkazov, aby ma switch. Teraz som pomocou SDCC (kompletný free) v každodennej práci, a použiť na * l Po vložení kódu je uzavretá ako stabilný (my funguje týmto spôsobom, pretože my sme len dostali ku * 1 l licencie)

Ak je táto funkcia nikto nikdy nepovedal, musíte mať vypínač. :) Všeobecne súhlasím s vami, mnoho z nich je funkcia, je potrebné brať do úvahy pri hodnotení produktívny nástroj, ako je C kompilátor pre vstavané mikrofóny a stále verím, že Keil je celkovo lepší produkt, v mnohých bodoch pohľad. Akékoľvek Keil registrovaných užívateľov (ako vy a ja), pravdepodobne switchs nad tie ostatné. Je však potrebné Súhlasíte s tým, produkt je veľmi zaujímavá funkcia, ktoré tvrdia, a hlavne nákladov. Dôvod, prečo som vyslaný tu hlavne kvôli kódu, ktorý je možné zostaviť s demo verziu, 8k. To je skvelá správa pre začiatočníkov alebo peaple, ktorí nemajú možnosť tráviť príliš veľa, ale napriek tomu chcete approuch seriózne 8051. 2K demo verzia Keil je stále zlá smäd pre väčšinu aplikácií, ale veľmi jednoduchý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back