novú otázku o primárnej výkon

U

Uil

Guest
1, primárny výkon dostanete bez netlist nemajú času strom, ale viac ako 30% energie pochádza z hodín strom, takže výsledok je tak malý, ako získať presnejší výsledok, ako sme pridali bufferu v sieti hodiny?
2, prvotné energie, možno príkaz set_multi_vdd nastaviť napätie buniek s viac ako 1 železnici, napríklad padring patrí 1,8 V a 3,3 V, ale v lib, dostaneme informáciu padring'supply napätie, mala by aj nastavte ho pomocou príkazu?
ďakujem za Vašu pomoc!!

Uil,

Možno som mohol pomôcť na otázku číslo 1, ako som presvedčený, že paralely mojej vlastnej skúsenosti Power překladačů.Dovoľte mi, aby som najprv skontrolovať, či rozumiem vašej otázke.Myslím, že ste mi povedať, že nemáte žiadne hodiny stromy v návrhu.Je to miesto syntézou, ale nie formáte alebo hodiny strom vloženia došlo.

Ste spustili nejakú moc analýzu a to aj napriek nedostatku času stromov, niektoré hodiny súvisiacich prvkov konzumujú veľké množstvo energie.Je to pravda?

Verím preto, že k tomu dôjde, je vzhľadom na viditeľné zaťaženia vodičovi hodín stromu.Takže môžete mať mux, že riadenie vášho času strom.Nakoniec, môže výstup, ktorý mux ísť iba jeden buffer, ktorý potom fanúšikov do celej hodiny strom.Ale do tej doby, je to, že mux pripojený na každý prijímač prvok hodiny stromu.To by mohlo byť stovky či tisíce brán.

Takže, Prime Power, snažia sa vypočítať, koľko sily, ktorá by si vyžadovala mux riadiť, že enormné zaťaženie.Takéto zaťaženie neexistuje. Lib moc tabuľky.Tak, to interpolujú hodnoty spotreby energie na základe informácií, ktoré má mať.Pritom sa interpolujú úplne obrovské číslo.

Ja som v súčasnosti beží Power překladačů a snažím sa touto problematikou zaoberať na 2 spôsoby.Prvým z nich je len zľavy vysokej Fanout čistý výkon, pretože sme sa a tie hodiny stromy.Robím to prostredníctvom nastavenia parametra s názvom high_fanout_net_threshold na 0.To v podstate zistia vysokú Fanout čisté a nuly sa zaťaženie.Mali by ste byť schopní prečítať podrobnejšie vysvetlenie solvenet.Prínos tohto prístupu je, že vám dáva slušný výkon analýza zvyšku konštrukcie a môžete pokročiť na zníženie výkonu v týchto ďalších oblastiach, ak je váš cieľ.Nevýhodou je, že vyrába nereálne optimistické výkon číslo celkového výkonu, pretože hodiny netweorks je nezvestná.

Inak mám v pláne útoku je pokúsiť sa využiť balance_buffer príkaz vložiť základné hodiny stromu do dizajnu na týchto vysokých Fanout siete.Bol som zatiaľ neúspešná pri presadzovaní tejto metodiky.

Snáď tieto metodiky sú k dispozícii aj v Prime Power.

Ak má niekto nejaké návrhy, alebo lepšie nejaké rady ohľadne používania balance_buffer pre mňa, som rád, že ma to počuť.

Dúfam, že helpes

thanks, reaper

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back