Nové technológie a témy, na ktorých by mohli byť seminár

S

sreejith

Guest
Ahoj priatelia, v rámci našich akademikov musím vziať semináre na niektoré nedávne technických otázkach. Môžete mi prosím navrhnúť nejaké nové technológie a témy, na ktorých by mohli byť seminár. Uveďte, prosím, nejaké odkazy na to taky pokiaľ je to možné. Našiel som niekoľko obvyklých tém cez google.com. Ale potrebujem nejaké nové moderné technológie, alebo veľmi nedávno vo vývoji technológií, na môj seminár. Prosím, po nejakej také témy, ktoré ste narazili. Vďaka vopred: D

Horúca Témy sú 1.green elektronika 2. 3 nanotechnológie. hallographic pamäte

Myslíte, že vyskúšať, ako funguje FPGA ... BW bude celkom zaujímavé ....

Komunikácia v ^) GHz je tiež veľmi dobré tému. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 23 sekundách: [/color] [/size] Ospravedlňujeme sa myslím 60GHz.

Ahoj u môžu vyskúšať svoje spintronika pokojné dobré tému ..

Vďaka všetkým za vaše návrhy. Ale ja som elektronika a komunikácia vajcia. študent. Takže potrebujem niečo, čo sa skladá z viac Hardware , ktorý by mohol byť technológiu, ale pokročilejšie. Dávam prednosť ľubovoľnej technológie, ktorá je vyvinutá veľmi nedávno, môže byť včera. Ak máte nejaké témy, ktoré spadá do vstavanej elektroniky, pokiaľ je to možné, alebo ak nie, niečo nové. Vďaka vopred

Lepšie u môžete vyskúšať na kvantovej počítača a operácie s použitím qubits .. Hoci to nie je príliš nové pole, môže sa u seminár na túto tému .. to budem veľmi zaujímavé .. Všetko najlepšie ..

Prečo dont u Pokúste sa o použití GaAs pri výrobe elektronických súčiastok .....

Vďaka všetkým za to, že replies.Also Uveďte mená niektorých medzinárodných ELECTRONIC časopisy a noviny, ktoré by mohli poskytnúť znalosti o najnovšom vývoji a technológiách. Tiež prosím nahrať PDF dokumentov takých časopisov, alebo dať odkazy, ak máte nejaké. Poďakoval u všetkých znovu

[Quote = sreejith] Vďaka všetkým za to, že replies.Also Uveďte mená niektorých medzinárodných ELECTRONIC časopisy a noviny, ktoré by mohli poskytnúť znalosti o najnovšom vývoji a technológiách. Tiež prosím nahrať PDF dokumentov takých časopisov, alebo dať odkazy, ak máte nejaké. Poďakoval všetkým znovu u [/quote] Pri moci sa odkazovať Electronics pre vás časopis ..

[Quote = sreejith] Ahoj priatelia, ako súčasť našich akademikov musím vziať semináre na niektoré nedávne technických otázkach. Môžete mi prosím navrhnúť nejaké nové technológie a témy, na ktorých by mohli byť seminár. Uveďte, prosím, nejaké odkazy na to taky pokiaľ je to možné. Našiel som niekoľko obvyklých tém cez google.com. Ale potrebujem nejaké nové moderné technológie, alebo veľmi nedávno vo vývoji technológií, na môj seminár. Prosím, po nejakej také témy, ktoré ste narazili. Vďaka vopred: D [/quote] Ahoj U SA MÔŽE AKTUÁLNE DVELOPEMENT anténa DESIGN

Každý, kto má IEEE časopisy, ako je počítač, antény, atď? Ak máte, prosím nahrať na me.Or dávať odkazy na stránky, odkiaľ som ho môže získať.

môžete usporiadať seminár o kvantovej kryptografii, bolo by to veľmi zaujímavé, skúste Berkeley Lab Quantum pre viac informácií o jednotlivých témach: D

sa ako téma Green Electronics systému na čipe vstavané systémy

Prečo dont u check out http://edufive.com/seminartopics/Electronics.html Mám nejaké naozaj zaujímavé témy odtiaľ .. Majú veľké nie, ale témy, musíme siahnuť na ich vnútornej strany nájsť ten ... Ale to úsilie stojí za to urobiť .. Dúfam, že sa u nájsť ... Ale moje návrhy sú: Adaptívne Active Phased Array Radar (1) Near Field Communication crystaline kremíkových solárnych článkov magnetické zosilňovače (2) Micro-vymyslel Bio-senzory

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back