normlizing rečového signálu

J

jehanfit

Guest
Mám vzorky reči signálu (fs = 8000Hz, ako normlize tento signál tak, aby magniyude to bude medzi včiel (-1,1) pomocou Mátl Lab kódu a prečo normlize to??

Dobrý deň, môžete skúsiť sa oddelí jednosmerné zložka C (napr. prostredníctvom filtrovanie dolnopriepustný filter) a vďaka ktorému je ovládanie je popísané nižšie Q (n) = S (NT) / C (n) if (Q (n) <1 Q (n)> -1) n (n) = Q (n) if (Q (n)

Ďakujeme moc za vašu pomoc [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodinách 51 minút: [/color] [/size] Díky moc za vašu pomoc, prosím mohli by ste mi povedať, čo je funkcia klipov v MATLAB

Ja neviem, či postavený vo funkcii MLAB existuje ktorou sa vykonáva časti kódu Poslal som vám len jednu inštrukciu. Voľba normalizácie v (-1, 1) je odstrániť (čo najviac), závislosť rozsahu výstupného signálu od vstupného signálu. Voľba (-1,1), je ľahko pochopiteľné, ak si myslíte, že ADC / DAC a DSP zariadenia pracujú väčšinou s 16-bit data, ktoré predstavujú vzorky signálov v Q1.15 číselnom formáte, ktorý sa vzťahuje, že presné určenie vzdialenosti. S pozdravom Mowgli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back