Non-konvergovaných riešení a chudobnými v zábere HFSS

Z

zahriladha

Guest
Každý, kto pozná termín "non-konvergované riešenie" a "zosúlaďovanie" v HFSS? Čo to znamená o "zlej zábere? Ako sa meria, ako zlé to je a potom, ako ju zlepšiť? Díky moc zahril

si môžete prečítať knihu: Swanson D., W. Hoefer, mikrovlnná rúra Circuit Modeling pomocou elektromagnetického poľa simulácie, 2003 tu užitočné informácie o zábere a riešenie je konvergencia v knihe.

Vďaka borich_03 pre návrh. Prečítal som si e-knihy, ktorú navrhujete. Ale zdá sa nerieši môj problém. Som navrhovaní combline (koaxiálny dutine) stratové pásmovým filtrom a je ťažké dosiahnuť na rezonančný kmitočet stredu (2 GHz - veľmi narrowbandwidth tj 2.5MHz). Snažil som sa mení na dĺžku rezonátora, kapacitné zaťaženie, výška dutiny, ale reagoval len asi pod 1,6 GHz a 2,4 GHz vyššie. Neviem, ako by to mohlo ísť na 2GHz. Niektorí ľudia sa hovorí, že toto je možno kvôli zlému záberu. Potom som zmenil lambda Refinement z 0.3333 (default) na 0,02. Avšak, to moc nepomôže, ale dlhšiu dobu analýzy. môže niekto vedieť, čo presne sa deje? Akýkoľvek náznak je vysoko cenený. Thks žiaril

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back