Niektoré otázky týkajúce sa troch typov poľnohospodárskej politiky v analógovej IC

D

didibabawu

Guest
Existujú tri druhy kondenzátorov v analógových obvodov, MIN, Poly čiapky, čiapky MOS, čo charakteristické týchto hraníc. A ja by som získať nejaké informácie o mieste, každý typ je používaný. Vďaka.

MIM a trik SPP malá jednotka kapacity, nízke napätie, koeficient. MOS CAP veľké jednotky kapacity a vysokého napätia, koeficient

Je to dobre popísané v manuáli technológií, ktorý vám zlievárne

RF obvodov Chris Bowick je užitočným a cenovo odkaz na túto otázku. Možno zistíte, paperback kópiu užitočná. Mám len v tlačenej podobe, ale to môže byť vyslaný. Nepozeral som sa a zistil, že bolo niečo, čo by ste mohli ľahko urobiť sami.

MIM => kov-izolant-kov, dobré poľnohospodárske politiky veľmi lineárny poly => poly-poly-izolátor, vyšší poľnohospodárskej politiky, ale nie tak lineárne, viac parasitics MOScap => MOSFET brány, väčšiu čiapku, nelineárny, len oddeliť

MIM cap môže byť v hornej časti OZ tranzistorov, keď robíte náhradu škody a ušetriť viac priestoru v porovnaní s inými typmi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back