Niektoré otázky nového užívateľa HFSS

T

TREA

Guest
Hi, everyone:
Bol som pomocou HFSS sledovať poľa vzor v rezonančnej dutine po niekoľko dní, ale ešte stále existujú niektoré otázky, ktoré som nemohol pochopiť, o softvéru, môže mi niekto pomôcť, ďakujem.

1.čo to preboha je integrácia linka a čo je jeho funkcia?
V niektorých cvičení z HFSS hovoria integrácie linka slúži ako impedancie linky a kalibračné linku.Ak chcete byť úprimný, neviem, čo to znamená.

, the field pattern in the cavity is just the same.

V mojom prípade som priradiť excitáciu vlny prístavu na rezonančnej dutiny a problém je, bez ohľadu na to, ako som nakresliť integráciu linky (napr. rôzne dĺžky, rôzne diretion, diffrerent StartPoint žiadny alebo len nastaviť režim pre každý čas),
vzor poľa v dutine, je to rovnaké.Inou otázkou je, v akej situácii je integrácia líniou správne?Zdá sa, že linku možno vyvodiť len v rovnakej rovine ako port, inak je invalidly definovaný.

2.Aké je riešenie frekvenciu?
Vezmite si len príklad pre ilustráciu: Nakreslil som obdĺžnikové rezonančné dutiny a rezonančný frequecy z TE101 je 2.4G.Som pridelený vlna port
Povrch th dutiny, a ak chcem nastaviť analýzu, či je pravda, já tiež riešenie rovnakej frekvencii ako rezonančné frekvencie, povedzme, 2.4G

Vďaka

Integrácia riadok:
riadok si remízou (a Unlick model, čo je NON-model Structure, ktorá nie je-simulované).

Potom sa po analýze, uvidíte, že keď vyberiete Výsledky / Vytvoriť Správa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back