niekto mať myšlienky na pamäti dizajn v kremíka Ensemble

S

shiningblue

Guest
I použitie remeselník vytvárať RAM, a dostať LEF súboru.Ale to nefunguje dobre.

Nástroj je kremík súbor.Aj import LEF súbor buniek knižnice prvý, a potom import LEF súbor pamäti, vždy hovoril "Neplatný token tu alebo chýbajúce priestor medzi token a": ""

To ma ženie k šialenstvu.

Ako sa u generovať RAM pomocou remeselník.
Artisan dal akýkoľvek nástroj pre generovanie RAM.
ru, alebo pomocou Synopsys pamäte kompilátor?

Skontrolujte prosím Vaše LEF verzie súboru.SE neuznáva vysokej verziu LEF 5.5 5.6, 5.4 (nie som si istý).
A skontrolujte, či LEF súbor, priestor je potrebné doplniť pred ',' v každom rade

Vďaka za odpoveď

Remeselník má pamäť generátor, ktorý dokáže generovať SRAM, ROM a RegisterfilePridané po 2 minútach:zhustudio Napísal:

Skontrolujte prosím Vaše LEF verzie súboru.
SE neuznáva vysokej verziu LEF 5.5 5.6, 5.4 (nie som si istý).

A skontrolujte, či LEF súbor, priestor je potrebné doplniť pred ',' v každom rade

Ahoj
I am using CCAR, (Cadence čip montáž router), v Solarisu 8, s ic4.46, ale lic dosent prácu, takže som dostať SILICON ENSEMBLE, alebo GATE ENSEMBLE miesto.

Našiel som kľúče v mojej súčasnej license.dat pre SILICON ENSEMBLE a GATE súbor, ale neviem, kde môžem stiahnuť, niekto dostal nápad?

Ja si môžu vymieňať všetko, čo som pre tento softvér, aj keď ste práve mi odkaz na stiahnutie, ktoré funguje.

Mám: IC5141, IC5033, Assuro, Calibre 2006 (UNIX), Calibre 2005 (LINUX UNIX) Calibre 2004, TSMC, 25 UM, 0.18UM, ledit 11,1, a mnoho ďalších obsahuje tutorial knihy .........

všetci sú popraskané pracovné verzie (alebo pracovné lic.).
Len to meno, čo chcete.dajte mi vedieť: gpsfan # gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back