S
seemanta
Guest
Dobrý deň, podľa môjho digitálne hodiny, alarm chcem hodinové i denný alarm. Pre denný alarm, som správne alarm registre správne a funguje to. Jedná sa o hodinové alarm, že nie som schopný sa dostať do práce. V zásade, podľa denníka, pri nastavovaní budíka hodinu, ktorým som za posledné 2 najvýznamnejšie bity v registri alarm hodín. Dokonca aj vtedy, nie som schopný sa dostať na poplach: (Tu je to, čo robím:. 1. Používateľ zadá čas budenia, ako hovoria, 02:30 hodín 2 som v 30 minútach alarmy registra, 00 proti. alarmy sekúnd zaregistrujte. signalizácia hodín registra, uložím 0xC2, čo znamená 1100 0010 v binárnej. Takže som spĺňa to jedno podmienky tu. Všimnite si, že som to jedno bitov v registri hodín * * len a nastaviť ďalšie minúty a sekundy zaregistruje ako normálne. Tiež ďalší čudný je, že ak v zápise registra, som to jedno kúsky, ja náhodou sa alarm každú minútu! Takže vidíte, že je hodinová alarm, ktorý len nie som schopný sa dostať do práce! (ale ani s vyššie uvedeným, nie je môj alarm znie:! (Bol by som Vám vďačný, ak niekto môže navrhnúť, či to, čo robím, je správne alebo zlé, pokiaľ ide o hodnoty registrov týka.