NF výpočtu podľa vstupnej LNA

R

RFCMOS

Guest
Dobrý deň, som sa pre výpočet (Friis vzorec), ale predpokladám, že NF len vstupné LNA sa vypočíta za to, že prijímač začne na vstupe LNA. Dúfam, že to pomôže

[Quote = RFCMOS] Dobrý deň, som sa pre výpočet (Friis vzorec), ale predpokladám, že NF len vstupné LNA sa vypočíta za to, že prijímač začne na vstupe LNA. Dúfam, že to pomôže [/quote] som spočítal NF sa za to, že prijímač začne na vstupe LNA a aktívne anténou a SAW filtra sú vylúčené. Ale výsledok je 7,39 dB, čo je odlišné od čísla uvedeného na papieri, 7,43 dB. Takže aktívna anténa a SAW filter musí byť zahrnuté do výpočtu. Ale ja neviem, ako to urobiť.

Je možné, že majú 20 alebo 30 dB NF hľadá do druhej fázy mixer a filter. Zdá trochu vysoká, ale nie príliš vysoko. Pri pohľade na lineup na obr 2, nie sú žiadne čísla NF hľadá do 2. mixer, a tam je 35 dB zosilnenie v prednej časti, takže môžete byť v Ballpark. Dave

Ste naozaj sťažovať rozdiel 0.04 db pri výpočte NF? Pohode, kámo.

[Quote = MKO] Ste naozaj sťažovať rozdiel 0.04 db pri výpočte NF? Pohode, kamoš. [/Quote] rozdiel 0,04 dB je málo, ale znamená to, že je niečo v neporiadku vo výpočte, ktorá je dôležitá. Je to tak?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back