NEVIEM WHWT TO DO !!!!!!!!!!

R

Rodimple

Guest
Pls pomôžte mi ... Ja som len tretí rok ECE študent, ale mám zálohu predmet, ktorý je už štvrtý rok .. A náš učiteľ nás požiadal, aby sme návrh oscilátora colpitts a aby bola budúci týždeň na kontrolu ... Ale to, čo materiály by mali musím kúpiť ????? A ako by som vytvoriť svoj vlastný okruh ... Pls pomôžte mi s tým ...

Ahoj Rodimple, verím, že si zodpovedný za to (si vyrástol teraz), by to oscilátor colpitts byť žiadny problém pre vás tentokrát, navrhujem vám, aby si vzdelanie o kurze užijete (bez offese) "Je to najlepšie pozrieť sa, kam šliapete" - Bast Artadi (Wolfgang)

[Quote = Rodimple] pls pomozte mi ... Ja som len tretí rok ECE študent, ale mám zálohu predmet, ktorý je už štvrtý rok .. A náš učiteľ nás požiadal, aby sme návrh oscilátora colpitts a aby bola budúci týždeň na kontrolu ... Ale to, čo materiály by mali musím kúpiť ????? A ako by som vytvoriť svoj vlastný okruh ... Pls pomôžte mi s týmto ...[/quote] Ahoj u musieť nájsť hodnoty R a C component.by upevnenie zaujatosť voltage.anf frekvenciu kmitania

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back