Neutrálne až Earth napätie

S

Sanath Embedded

Guest
Ahoj, Mohol by mi niekto povedať, čo má byť napätie b / w Neutral na zem. Mám systém, ktorý, keď som sa pripojiť, to ukazuje okolo 106Volts b / w neutrálne k zemi. Line-Neutrálny napätie Line-Earth napätie Neutral-Earth napätie 227VAC 120VAC 106VAC Vďaka vopred

Neutrálne nie je zaručené, že k uzemnenie. Ja viem, že v niektorých krajinách sa 120 V str napätie štandardu, to je spoločné, k prepojeniu dvoch 120V transformátory generovať 230/240V, zemniace kohútika pripojením uprostred. Alebo máte izolovaný transformátor sekundárne.

Line - Neutral napätie = napájacie napätie Line - Ground napätie ~ Napájacie napätie (na testovacie zásahy) Neutral - Pozemná napätie ~ 0V (teoretická, ale prakticky by to malo byť okolo 2-6 V) Neutral - Pozemná napätie hodnota závisí na kvalite uzemnenie, je nižšia hodnota vždy prednosť. Ak je jeho vysoká, čo ukazuje, že je nejaký problém s uzemnením, môže to mať za následok elektriny priechodu cez zariadenie skrine, skrine atď, ktoré môžu viesť k poruche a môže dokonca šok prevádzkovateľovi.

Nulový vodič nesie návrat aktuálne k napájaciemu transformátoru. V závislosti na prúde, dĺžky a odolnosti Neutrálny vodiče, môže neutrálny k zemi napätie byť až do +10. V Amerike, kde je 115-N -115 napájanie, prípadné rozdiely medzi prúdmi prijatých dvoma 115 dodávok V steká neutrálne. Neexistovala by žiadna neutrálna prúd s bremenami 230V. Úprimný

Ak chcete vytvoriť MKO na post, to je skutočne veľmi časté pre generovanie sad použiť stredu závitového krajine. Tie môžu byť použité na zabezpečenie napájania zariadení, ktoré sú obvykle dodávané z miestneho zdroja, a to znamená, že ich napätie môže byť nepredvídateľné. S centrom narazeného krajine, neutrálne - zemné napätie je rovnaký ako živé - krajina napätie. (A obaja sú polovice živé - neutrálne napätia). V miestach, kde to neplatí, potom neutrálne - krajina napätie by mala byť veľmi nízka, ako iní zaslali, ale existuje niekoľko dôvodov, prečo sa môže podstatne líšiť, najmä ak zaťaženie 3 fáz je veľmi nerovnomerné. Silne loaded fáza bude "ťahať" neutrálne napätia k nim. V skutočnosti rozloženie napätia medzi 3-fázových dodávok môže byť pomerne zložité a nikdy by sme nemali robiť predpoklady o neutrálne byť "bezpečné". To nie je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back