Neural Network (abeceda a číslo uznanie)

A

amitgangwar_vlsi

Guest
nazdar
môže mi niekto prosím povedať, ako možno realizovať aj neurónové siete v MATLAB k počtu a abecedu uznanie.thanks in advance
amit gangwar

Môžete si predstavujú počet / abeceda s binárne matice, potom sa touto vstup.

Neurónové siete, ktoré chcete použiť?

hi ......
Vďaka za odpoveď

Som skutočne pracuje na projekte rozpoznávanie evidenčné číslo ....

Tak som si do charakteru segmentácie.
po tom, ako možno generovať aj neurónové siete, ... já nevím .......

plz Môžete povedať, ako možno ukladať aj cieľové hodnoty, vstup, výstup ... atď ....

plz guide me

amit gangwar

Čo neurónové siete, ktorú chcete použiť?Máte predstavu o tom, neurónové siete?

Potom, čo robíte segmentácie, myslím, že je možné previesť na maticu.Uchovávajte matrice ako obrázok.

Aký softvér používate na to uznanie?Mám len skúsenosti s využitím MATLAB.

Vybraný obrázok, mali by ste si správne abecedy a čísla matice ...
Vstup bude vaša prípravy vzoriek a testovanie vzoriek.
Výstupu, to záleží na tom, ako to chcete urobiť uznanie ... môžete mať cieľ obrázok ako výstupné, alebo použiť niečo, čo znamenajú abecedy a čísla.

milý leekk8

Som nová v neurónové siete implementovať v Matlab, takže ak u zažili v nej, tak prosím povedzte, já, ako vytvoriť neuron v Matlab.Prosím päť nejaký kód pomoc, ktorá mi jasné, ako to dosiahnuť?bst ideAdded po 2 minútach:
im robí môj projekt v mozgu rozhrania počítača, takže musím urobiť neuro siete pre klasifikáciu uvádza v mozgu.

Ahoj, mdzafar

Nikdy som použiť vstavaný v nntool v Matlab, ale ja sám napísať kód v MATLAB.V skutočnosti, hneď pochopíte, algoritmu neurónové siete, môžete písať kód v ľubovoľnom programovacom jazyku.

Mimochodom, pred tým, musíte pochopiť, o neurónové siete a rozhodnúť, ktorá sieť je najvhodnejšie pre Váš účel, klasifikácie štátov.

Pre niektoré začiatočníckej sprievodca a kód, môžete odkazovať na
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=268538&highlight =

Dobrý deň, pán / mam

Snažím sa veľmi ťažko na neurónové siete.
ale nemohol som sa dostať riešenia.

ale aj tu možno použiť aj dopredná zadná vrtuľa metóda pre svoj projekt číslo a rozpoznávanie znakov.

odkaz, ktorý ste dali sa otvorí, ale stiahli. rar súbor je prázdny.
Môžete prosím poslať na môj mail

amitgangwar2006 (at) yahoo.co.in

Mám aj nejaké pochybnosti, prosím, vysvetliť, .....môj vstup je 200X1 vektor, takže to, čo je vstupná rozsah je ???????
je [0 1]??
Musím uznať char 26 a 10 číslo, takže môj cieľ by mal byť 36x36??Ako mám sa rozhodnúť, počet neurónov pre rôzne vrstvy ??????

prosím, prosím, guide me.
je to veľmi naliehavé pre mňa ..

tak prosím, pomôžte mi

veľa veľa thanks in advance

amit gangwar

Nazdar,

To je zip archív obsahuje všetky matlab kódy.Som otestoval, je to v poriadku.
Mimochodom, musíte MATLAB otvoriť súbory, pretože všetky kódy m súbory.

O počte neurónov v každej vrstve, je potrebné vyskúšať a zistiť, ktoré architektúra je najlepšie riešenie pre svoj projekt.

Vstup, môžete binárny vektor, ak budete používať, je v binárnej ... V skutočnosti mám pocit, že binárny vstup je účinnejšie pre backpropagation sieť.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

leell8 drahá,

Som newqw v neurónovej sieti, ale chcem použiť feed-forward backpropagation pre rozpoznávanie dát EEG.Ho aj pre to urobiť.

chcem spoznať / zaradiť do mozgu uvádza v jednom zo štyroch úlohu plniť našu predmetu (motor imaginárny)

Prosím, pomôžte mi .. ja to naozaj chcem ... na môj projekt pomoci ......

s pozdravom

vjfaisal,

Im nie istý, čo je EEG a ako je mozog uvádza veci ...

Pre backpropagation sieť, musíte sa rozhodnúť, ako chcete reprezentovať svoju vstup a výstup.
Potom, čo sa rozhodnete, že vstupný a výstupný formát, môžete písať kód pre neurónové siete a vlakovej siete rozpoznať štruktúru.

hi leekk8 .......

já som štúdiu o neurónové siete.
som sa rozhodol použiť dopredná back-prop siete.
môj vstup je 10 čísel 0-9.
já sa zmenil na 200X1 vec.
Vzal som si 20 a 10 neurónov, respektíve pre prvú a druhú vrstvu.
a logsig funkcie.
teraz im robí len čísla.
Myslel som si, že ak by to fungovať efektívne, potom by som skúsiť na abecedu.
i vyškolení siete.

ale to nefunguje správne pre 1 a 0.
je dávať ďalšie čísla 1 a 0.
Je to závisí na epoch, LR apod školenia parameter???
Ako sa mám rozhodnúť pre nastavenie parametrov tese??

tak prosím, ujasniť si svoje pochybnosti.

Many thanks in advance

amit gangwar

hi lekk8

Mám prípad, ako je tento ....
já potreba až k klasifikovať mozgu stavy, kedy naša predmet plnenia štyroch rôznych úloh jednu po druhej.Chcem sa zaradiť, ktorý signál varition v čase, keď jeho (ruka, noha) si predstaviť, čo sa pohybovať v stále smerom sa chcete presunúť.

existujú štyri stavy, keď naše štyri predmet plnenia rôznych úloh.
na to má používať backpropagation algoritmus na jeho riešenie.
Teraz prosím, alebo ak u mať niekto mi mohol pomôcť v tomto probléme.jeho veľmi naliehavé, becoz jeho poslednom ročníku projektu ......................s pozdravom

Áno, musíte trénovať vašu sieť s rôznymi parametrami, ako je rýchlosť učenia, počet neurónov, atd ..

Ostatné čísla 2-9ar v poriadku?Skúste skontrolovať, je to 0 a 1 majú podobnosť s inými číslami.vjfaisal,

Myslím, že by si mala dvojica údajov, nie?Napríklad tento vstup signálu, u get výstup, ďalší vstup signálu, dostanete ďalší výstup.

Snažte sa reprezentovať svoju metódu s vektor alebo matica, vstup do neurónové siete, a tiež reprezentovať svoju výstup s poľa a dať ho ako cieľový výstup.

nazdar

leekk8!

Nechápem ťa, povedz mi, prosím, postupne ..pre vstup neurónu, koľko neurónov potrebné v mojom prípade, a koľko skrytej vrstvy je požadované, potom pre výstup vektor ............s pozdravom

thamks leekk ......

s vašimi návrhmi som navrhol neurónové siete pre čísla.
teraz já am trying až k návrhu neurónovej siete pre abecedu ....

thanks again

amit gangwar

Mám zdrojový kód pre neurónové siete implementácie v C.
Používam pre svoj posledný projekt ...

Ak chcete získať kód prosím kontaktujte ma

RoboCup (at) kmitl.ac.th

mdzafar,

Pre počet vstupných neurónov, výstupná neuron a skrytej vrstvy, treba skúšať to.Test pomocou rôznych kombinácií architektúry a zistiť najvhodnejšiu kombináciu.

Neexistuje žiadny pevný počet neurónov skrytej vrstvy alebo pre konkrétny siete.Rôzne aplikácie môžu vyžadovať iný parameter.

hi leekk1

já mať vstupné vektor ako môj pôvodný signál, ale tvorí veľmi dlhé vektor, keď hovorím, že v NN nástrojov MATLAB, ktorý poskytuje EEror, tak ako ja mať malý dát.

Q1.Existuje nejaký spôsob, aby zastupoval naše dáta až na niektoré vzorky vo vektorovej form.If áno, potom prosím Wirte tam krokom, ako reprezentovať.

Q2.donot já vím, môj cieľ vektora?Čo by som mal mať, aby v cieľovej vektora.s pozdravom

Ahoj, vjfaisal

Ako dlho je vektor tvoje?Nikdy som skúsiť NNtool v Matlab, ale používam 1x3600 matrike ako vstup.

1.Ako ja neviem, aký je váš vstup, nemám tušenie, ako ju zastupovať.

2.Cieľový vektor je výsledok, ktorý očakávate.
Nie som dobrý vo vašom mozgu uznanie štátu, ale len sa abecedu uznanie ako napríklad:
Môžete si predstavovať "A" s 0001, "B" s 0010, a tak ďalej.Takže v tomto prípade bude výstupné neuron so 4 neuróny, a váš cieľ výstupu na vstup "A" bude 0001.

hi leekk1

já mať vstupné matica 1 * 2750., Ktorý je menšie ako to, čo u mať used.I zažiadali tejto matice os 1 * 2750, ale nástroj, NN dať eeror, v riadku nastavenie ....

prosím, povedzte to, ako použiť 1 * 3600 matrike ako vstup, ak ste urobili v MATLAB Editor ......... prosím, ukáž mi, ako ho používať .....
pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back