neurónové siete

C

carelessmaniac

Guest
hi.m úplne nový neurónové siete .. Všetko čo viem je, že v navrhnúť systém .. n potom trénovať, aby bolo vykonávanie našich konkrétnych task.i chcú navrhnúť niečo, čo na základe neurónové siete .. môže niekto taký láskavý, že b veď ma, ako začať n Wat materiálu na čítanie?? Wat Shude Viem, že než sa dostane do neurónové siete .. naozaj chcem pomôcť ..

Mali by ste si prečítať niektoré knihy o úvodný neurónové siete. Z vašich príspevkov, viete zhruba, čo robia neurónové siete, takže teraz budete musieť zistiť, čo aplikácie neurónových sietí robiť. Napríklad, vzor, rozpoznávanie reči, predikcie, klasifikácia a tak ďalej. Skúste rozlišovať Učenie neurónových sietí a učenie bez učiteľa neurónové siete. Študovať ich algoritmus a použitie. Rozhodnite sa, ktoré aplikácie chcete robiť ... potom kód neurónové siete v závislosti na algoritmu. Som dokončil projekt systému na rozpoznávanie odtlačkov prstov. Som oboznámený s backpropagation siete a kohenen self-organizovať máp. Ak sa chcete dozvedieť viac o týchto 2 algoritmus, môžete nechať svoje miesto tu.

Áno, určite by som chcel vedieť, a dozviete sa všetko o svojom projekte .. mi?? pre rozpoznávanie odtlačkov prstov? je založená na vzorom RECOGNITON?? ako u vyššie uvedených spýtal .. budem hľadať ABT všetky podmienky, ktoré u vyššie uvedených. čokoľvek iné u mi môže pomôcť, wid? Mám na mysli po učení týchto podmienok Wat Shude mám robiť? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] im hľadanie podmienok u ktorej mentioned.the algo also.ill skúste n n štúdie pochopiť. ňu dúfam, ul pomôže, keď potrebujem. Mimochodom .. v ktorej programy alebo jazyky, môžu v prevedení našich neurónových sietí?? Ive počul ABT MATLAB n C sharp.is ešte nejaké ľahko sa učí balík?? N Hej brat .. Vďaka za UR HELP Haan

carelessmaniac, dobrá, mali by ste sa naučiť všetky podmienky a algoritmy neurónových sietí, pokiaľ chcete vyvíjať aplikácie. Áno, rozpoznávanie odtlačkov prstov je druh rozpoznávania. Stručne povedané, je to proces, získať funkciu odtlačkov prstov pomocou neurónové siete rozpoznať funkciu. Ak máte pochopiť, neurónové siete, myslím, že je možné použiť akýkoľvek programovací jazyk písať neurónové siete. Avšak, väčšina ľudí používa MATLAB a C napísať. Používam MATLAB.

Ahoj. ive študoval základné pojmy neurónových sietí, ktoré u suggested.i chcete urobiť aplikáciu na tvár recognition.u možné označiť ako v reálnom čase sledovať system.like .... myslím, že som sa chcete pripojiť kameru PC ... a aplikácie Shude vyznačiť vzor, pre ktorý je vyškolený ... teda môj tvár .. to Shude b schopní označiť, aké som ja. môžu u láskavo temme, ako ísť ABT projektu ... nejaké nápady ... myslím ... že by som si pix od vačky ... Ako spracovať ... Ako získať presnú funkciu od to .. Ako mám urobiť neurónovou sieť, ktorá je odlišujú BW ma .. n, ktorá nie je? láskavo plzzzzzzzz helpppp

prečítajte si túto knihu, dostanete vyžaduje koncepcia David M. Skapura: Stavebné neurónové siete Addison-Wesley Publishing Company ISBN: 0-201-53921-7, a tiež čítať túto knihu si myslím, že už tam pri hľadaní sekcii nahrať na to, ak u cant hľadať odkaz, dajte mi vedieť môžem nahrať na U-c_neural_networks_fuzzy_logic_ _valluru_b_rao.pdf

carelessmaniac, chápem, že chcete realizovať v reálnom čase systém rozpoznávania tvárí, že jo? Nemám žiadne skúsenosti s rozpoznávaním tváre, ale myslím, že tento proces je podobný ako rozpoznávanie odtlačkov prstov. Najprv musíte pochopiť rysy tváre, a dozvedieť sa o techniku získať funkcie. Napr. odtlačku prsta, okrem hlavné body. Myslím, že pre rozpoznávanie tváre, by mal byť niektoré funkcie sa používa rozpoznať tvár. Potom, čo dostal funkciu, môžete zadať do funkcie neurónové siete a neurónové siete rozpozná tváre. Algoritmu závisí na tom, ako chcete implementovať systém. Ak chcete zaradiť do tváre, môžete skúsiť použiť Kohenen SOM. Ak chcete zistiť tvár, môžete použiť backpropagation sieť. Myslím, že viacvrstvové backpropagation sieť by mala byť dostatočná, aby rozpoznať tvár.

Ahoj nagacnu dík za pomoc .. aj dint nájsť niektorú z kníh, ktoré u stanovené .. Ak mozete mi pomoct s ako som WÜD BV vďačný u. ... thanx [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] Ďakujeme opäť za ur odpoveď leekk8 chorý práce na rysy tváre ... Nur obrade .. určite svoje skutočné systém sledovania času, ktorý chcem navrhnúť ... zle pracujú na it.once sa dostanem do KNO wthis potom dúfam, že to, čo funguje. il, majte na t ˘ ch wid u.. Ďakujeme moc za ur pomoc.

carelessmaniac, v skutočnosti, môžete vyhľadávať ebooks neurónových sietí v EDAboard Ebook Upload / Download. Tam si myslím, že nejaké. Snažte sa porozumieť lepšie o neurónové siete algoritmom. Môžete vyhľadávať knihy rozpoznávanie tváre a zistite, ako získať rysy tváre. Veľa šťastia! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 18 minútach: [/color] [/size] carelessmaniac, Dúfam, že to ebook vám môže pomôcť: Heslo: ebooksatkoobe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back