Nenápomocný Xilinx chybové hlásenie

M

mhayenga

Guest
Môj súčasný dizajn syntetizuje a dopĺňa miesta a trasy. Všetky uvedené varovania sú prijateľné. Keď sa snažím vytvárať programovací súbor (program doske), som si to.
Otvorené: "Vytvoriť Programovanie File". Proces "Vytvoriť programovanie súboru" Nepodarilo
No varovanie / chybové hlásenia sú vyvolaná v priebehu tohto procesu. Nejaké nápady? Som nový Xilinx nástrojov, takže neviem, do príkazového riadku ekvivalent toho, čo sa snažím robiť. To je s ISE 9.1.

Skončil som beh bitgen prostredníctvom príkazového riadku sám a fungovalo to. ISE hovno.

Navigátor projektu je v podstate zlý GUI pre nástroje ISE príkazového riadku. :) Ja zvyčajne beží projekt Navigator raz, naučiť sa všeobecnú sekvenciu príkazov. Potom som si napísať skript príkazového riadku, ktorý stavia FPGA moje projekty.

Jo určite na príkazový riadok ... ISE doesnt poskytujú rozhranie .... gud, ale i dont think THT rovnakú úlohu s rovnakými vstupmi budú pracovať príkazom, a nie GUI ....

Dobrý deň, ISE má trochu vyššie nároky na váš systém RAM. Ak sa nejaké zázemie processses beží súbežne, zastaví tok náhle. Odporúčam najprv zabiť všetky aplikácie a procesy na pozadí, spustíte prúd, zamknutie počítača a vrátiť sa po prestávke na kávu. :)

Nemám problém so systémom ISE súčasne s inými aplikáciami Windows. Som bežať rôzne kombinácie ISE, ModelSim, MATLAB, Photoshop, SolidWorks, ANSYS, Allegro, strih videa, napaľovanie DVD, plochý skener, FireWire disk zálohovanie a ďalšie veci. Niekedy si dokonca vytvoriť viac ISE projektov súčasne. Nič sa zaujíma, čo ešte beží. Samozrejme, je dobré mať veľa RAM a CPU jadier. "ISE" je celé vývojové prostredie Xilinx. "Project Navigator" je GUI.

docela silné konfiguráciu u sa tam dostal .. pre pokorné loyalists Pentium, Naštartovanie RAM je jediná cesta von .. ešte plne rozvinutú V2P designu trvá asi hodinu na Core2Duo ..

Niekoľko rokov som prevádzkoval všetky tie veci na nezaujímavý dual 1,4 GHz Athlon WIN2K. Nie rýchlo, ale veľmi stabilný. Ja sa našťastie obetovať rýchlosť stability. Áno, môže trvať niekoľko hodín postaviť tie veľké FPGA. Neutekajte z RAM alebo sa budete vo svete bolí! Windows ISE v súčasnej dobe nevyužíva z multiprocesorů, ale Xilinx hovorí, že pracujeme na tom.

Ahoj darylz, ak vaša otázka pre mňa, odpoveď je nie. Používam len WIN2K a WinXP 32-bit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back