Nemôžem nainštalovať Cadence Virtuoso 5.1.4.1

T

tran

Guest
Ahoj všetkým, Nainstaloval som Fedora Core 5 na svojom počítači. Potom som spustiť súbor setup.sh z Cadence Virtuoso 5.1.4.1 ho nainštalovať, ale mám k nasledujúcej chybe / bin / *. tar: Nemožno dosiahnuť tak, ja neviem, či Virtuoso 5.1.4.1 môžete nainštalovať na tejto platforme, alebo nie je. Prosím, dajte mi vysvetliť čo najskôr. Pretože som v naliehavé. Ďakujem

Ahoj chcem virtuózna kadencie pre môj projekt pls help

Hi Arun ....... U chcú Cadence .... pre projekt ur? Čo to znamená u u chceš?? Ako môžem získať FRM eda? Čo Actually ur očakávať??

kadencia IC 5141 môže pracovať na tejto platforme dobre!

Skúste RHEL, je lepšie túto platformu podporuje Cadence

Použite CETOS (klon RedHat EL), Cadence Nainstaloval som bez akéhokoľvek problému

Možno, mali by ste skontrolovať média, či už je pre Linux?

skúste použiť Windows verzie simulátorov, sú dobré a príliš ľahko sa inštaluje. nie je nutné inštalovať Linux veci pre osobnú potrebu, nemá cenu.

[Quote = madhero] Mandriva funguje dobre pre rytmus [/quote] Nainstaloval som si Mandriva 2009 a OS funguje dobre ... ale keď sa snažím nainštalovať virtuóz, po vykonaní SETUP.SH, som vyzvaný k cesta ... Po zadaní cesty, aby to do priečinka ale zastaví inštalácia hovorí, nemáte oprávnenie na inštaláciu softvéru a potrebujete aspoň 10 MB na inštaláciu softvéru ... Mám overené obaja i''m prihlásenie s právami užívateľa root pomocou "su -", a mám dosť voľného GB, ale stále nedarí sa mi to ... tešíme sa na skoré riešenie. S pozdravom Jamshid Dastur

Ahoj chalani, prosím, niekto môže povedať mi, kde môžem získať kadencia virtuóz, pošlite mi odkaz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back