Nemôže prejsť SS rohu pri tvorbe tejto porovnávacie

S

shaq

Guest
Vážení, ja som návrh pre porovnanie, ako je uvedené nižšie. Prúd M111, I11, je okolo 1uA. Keď som beh prechodné simulácie, SS kútik s -10% * VDD pri teplote 135 stupňov Celzia nemôže prejsť. Ako to vyriešiť?

Prosím, podrobnejšie spracovanie váš problém. Mohli by ste nám ukazujú priebehy pre tých tranzistory? Pri kontrole priebehov tranzistorov, malo by byť možné zistiť, ktoré časti z nich začína byť zle.

OK. Tu je výsledok. Len som re-označenie počtu tranzistorov a prúd M0 je asi 1.9917u, VDD je 2,7. Stále neviem, prečo rohu SS nemôže prejsť!

Snažte sa zvýšiť VDD a uvidíme, čo sa stane ... V rohu sa zvyšuje prah SS a možno nemáte dostatok priestoru ...

[Quote = pixel] Pokúste sa zvýšiť VDD a uvidíme, čo sa stane ... V rohu sa zvyšuje prah SS a možno nemáte dostatok priestoru, ...[/quote] Vážení pixel, pretože tento obvod sa používa v Buck prevodník, tak mi musí nechať prácu na 2,7 ~ 4.3V z VDD (Li-Po batérie aplikácie) pre všetky rohu. Keď VDD je 4.3V, odovzdať SS rohu na 135 degreeC s -10% * VDD. Ak sa mi nebude chcieť zvýšiť chvosta prúd, čo mám robiť?

[Quote = Shaq] [quote = pixel] Pokúste sa zvýšiť VDD a uvidíme, čo sa stane ... V rohu sa zvyšuje prah SS a možno nemáte dostatok priestoru, ...[/quote] Vážení pixel, pretože tento obvod sa používa v Buck prevodník, tak mi musí nechať prácu na 2,7 ~ 4.3V z VDD (Li-Po batérie aplikácie) pre všetky rohu. Keď VDD je 4.3V, odovzdať SS rohu na 135 degreeC s -10% * VDD. Ak sa mi nebude chcieť zvýšiť chvosta prúd, čo mám robiť? [/Quote] prahové napätie je vyššie pri nízkych teplotách ... Najprv musíte nájsť kritické komponenty ... vidieť, čo sa stane s vnútorné napätie ... Možno by si mohol skúsiť zvýšiť veľkosť niektorých prvkov? Možno, že by ste nemali meniť, ak ss rohu nie je tak pravdepodobné, ... skúste Montecarlo, ak existujú modely ... Ak nie snažiť, aby iné topológie ... Napríklad zložené cascode ekvivalent ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back