nejaké knihy o sigma-delta D / A prevodníky?

W

wateror

Guest
Chcel by som nejaké materiály o ňom. Som nový v tejto oblasti. Existuje nejaký dobrý materiál?

KEN Martin je najlepší kniha pre A / D konverziu základy.

Dobrý deň, prosím pozrite nasledujúce podrobnosti, nové genetické algoritmy s aplikáciami v návrhu vyššieho poriadku Sigma-Delta D / A prevodníky. . . . . . . . I-349 Ali Alavi, * Behrouz Nowrouzian (univ of Alberta) [Abstract] Hlavný Zásadný problém existujúceho genetického algoritmu na báze technológie pre optimalizáciu IIR digitálny vyplýva zo skutočnosti, že po aplikácii voliča operácií na prechod a mutáciu na materskej IIR digitálne filtre, sa môžu výsledné o jarnú IIR digitálnej Vstrekovacie prestane byť BIBO stabilný. Tento dokument predstavuje nová technika pre genetickú optimalizáciu Vstrekovacie IIR digitálny fi, kde sa o jarnej IIR digitálny Vstrekovacie zaručené, že (vo svojej podstate) BIBO stabilný. Výsledná metóda je vhodná najmä pre optimalizáciu funkcie prenosu hluku pre sigma-delta D / A prevodníky. To je spôsobené tým, že klasický IIR digitálnej LTER transfer techniky funkcie priblíženie viesť k vzniku omeškania bez slučky v D / A prevodník kon guration správny. Dostal som tieto informácie z internetu. Môžete vyhľadávať v sieti pre viac informácií. S pozdravom, N. Muralidhara CRL-BEL

Našiel som nízkeho napätia a nízkej konštrukčnej Willy sansen je veľmi dobrá ..., pretože som k nízkym príkonom dizajn.

Dobrá kniha pre sigma delta modulátor prevádzka: CMOS zmiešanými signálmi IC designu Jake Baker.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back