Z
zogthegreat
Guest
Ahoj všetci, mám nový stavebný obvody, aj keď mám dobré zázemie v počítačoch, programovaní a vŕtať sa v čo sa mi dostane do špinavej rukavice bez prstov na. Snažím sa vytvoriť vlastný server, na môj prípad súborového servera, a snažím sa postaviť displej, ktorý zobrazí teploty na 5 alebo viac kontaktných štýlu bytu teplotných čidiel, (2 pre svoj CPU, 1 pre teplota vody, 1 pre napájanie , ktorý bude upravený a jeden pre prípad okolitá teplota). Tiež by som chcel dodať obvody pre monitorovanie otáčok ventilátora systému, (je tam jeden ventilátor pripojený k radiátoru, môžu potrebovať druhej podľa toho, ako blázon idem dovnútra). Naozaj by som ísť na výstup programovateľného LCD, by ale 7-segmentový displej tiež funguje, (dosť viac svetla, tým lepšie to vyzerá, že jo?). Nie som naozaj hľadajú krok za krokom, (aj keď po tom všetkom hľadaní som robil, mohol som sa spýtať na jednu na konci). Čo som naozaj rád, je práve bod, v správnom smere. Viem, že som si kúpiť niečo, čo bude robiť, čo chcem asi 10,00 dolárov, ale to nejde. Naozaj chcete, aby sa s tým sám, a dozvedieť sa niečo v tomto procese. Nejakú radu by som naozaj ocenil. Zog