Need obdĺžnikovou vlnou generácie s PIC16F84 prosím urýchlene!

Prvé, čo urobiť, aby to na seba, je ľahšie zohnať
prekladača C, ako je voľný F84 verziu nájdete tu:

h ** p: / / www.hitech.com.au/

Vyzerá to, že ho naozaj potrebujete opakovaním binárne prenosu dát s premennou obdobia.
Ak je to pravda, stačí definovať vhodné ukazovatele (y) - napr: 32 bitové číslo,
vyplniť ho (alebo je) so vzorom, ktorý chcete, a presunúť ju na porte pin, na základe aktuálne vybraný kúsok obdobie.Tam je napríklad kód v jazyku C v celom
Internet ukáže, ako presunúť a testovať, napíšte do prístavov, atď

Vysvetliť Mojím cieľom nie je zrovna robiť jeden bit šírku generovanie náhodných čísel, ale vytvárať aj prepeated signál non-bitov jednotnej konfigurácie napr. 101101011010001010100100101110101001010101100 (všetky dostatočne dlhá doba), zopakujte tento prúd opäť nekonečný čas. .Budem ACCET, že ako náhodné číslo

preto si myslím, 16F84 je úplne dostatočný, aby splnila úlohu ..

a to nie je dôležité vedieť niečo o štatistiky a pravdepodobnosti ..

Dúfam, že to je teraz jasné, ..
Vďaka za pomoc, ale ja stále nerieši to!
Stále potrebujú pomoc, prosím,
Ahmad,

Myslím, že váš najväčší problém je v generovaní náhodných čísel a môžete používať aj iným radičom PIC produkovať premennú frekvencií, ako PIC 16F877
pre generovanie náhodných čísel sa snažia zmeniť váš kurz v statiky a propability
--- Pomôcť u

A

ahmad_abdulghany

Guest
Ahoj všetkým
Nie som prfect PIC užívateľa, použil som ho pred rokom v projekte, ale trvalo dlho ..

Teraz chcem urobiť asi jednoduchšia vec, ale nemajú čas skutočne odpad v ňom ..Chcem, aby sa generátor náhodných čísel s premenlivou prenosovou rýchlosťouDokážem opísať v stručnosti takto:

- Je to generuje nejaká náhodná sada bitov na jeden pin na ľubovoľný port.
- Môžem zmeniť (alebo vybrať) medzi rôznymi Prenosová rýchlosť cez zahraničné veci (napr. tlačidlo, myslím, že to bude dobré a jednoduché, každý by mal tlačiť prejsť do ďalšej série),
- Bity na výstupe sú normálne NRZ pulzy premenné widthes v závislosti na zvolenom kurze.
- Rozsahy: 3 kB / s cez 13 kb / s krokom kb / s (10 radov, tj kontrolovať v celom rozsahu, mali by ste stlačiť tlačidlo 10 krát)
- Dávam prednosť, či môžem zobrazovať čokoľvek, čo mi povedať, na ktoré sa pohybujú aj pracujem aj na ľad (napr.: pomocou 4 LED diódy pre zobrazenie počtu vybrané oblasti v binárnej)
- Musím ho používať PIC 16F84A, pretože nemám inú PIC insteed to.
- Musím to veľmi naliehavé!a veľmi rýchlo!Nie je to projekt sám, ale já potrebovať ono až k Beh RF digitálne dáta-link, a ja som unavený z 555, XOR, D-FF, registre a generátory náhodných čísel!veľmi únavné a ťažko stavať a upraviť, tak som si myslel, že bude PIC, jednoduchšie!

Všimnite si, že nemám žiadne C alebo BASIC kompilátory, som napísal môj posledný projekt v assembleri,

Prosím, ak nemôžete undertand nič, potom sa opýtajte sa ma na to a ja objasní, ale neopustí miesto w / o odpoveď!žiadnu odpoveď, môže pomôcť mi toľko!

Ak sa niekto mi môže pomôcť v tom problém, a to aj robiť to pre mňa bude veľmi vďačný!

Díky moc vopred,
Ahmad,
Naposledy upravil ahmad_abdulghany dňa 02. Mar 2006 0:07; upraveno 1 celkom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back