NEED HELP a rýchlo!

K

kilomanga

Guest
Zdravím všetkých,

Naozaj potrebujem počuť názory a odporúčania.

Som študent počítačových vied na Americkej univerzite v Káhire, Egypt (AUC).Chystáme sa zaviesť systém RFID ako senior projekt pre budúci semester ..Príčinou bude na konci mája.Budeme rozvíjať systém pre obchod (v malom meradle).Budeme mať dve police, s každou policou, ktoré majú určité množstvo položiek.Potrebujeme tieto položky, ktoré majú byť zistené na 1 meter rozsah (chceli sme, aby bol na 2 až 3 m, ale tá sa zdá byť nemožné s naším rozpočtom, čo je $ 1000).Je možné, že vzdialenosť v rozmedzí HF ...Ja som len videl naozaj drahé HF čitateľa, že čítať až do rozsahu 40 cm.Max.

TERAZ, je možné zakúpiť niektoré značky, a 2 RF čitateľa, že rad (1 meter), s rozpočtom 1000 dolárov.Ak nie, je možné navrhnúť čitateľa RF (já vím, že je, ale já nejsem počítačový inžinier)?Ak sa mi dizajn čitateľ RF, bude môcť prečítať viac značiek?Ako sa o boji proti nárazu, budem potrebovať na jeho vykonanie sa softvérom?

PLEASE HELP US!

Keby som bol tebou, bol by som v kontakte s liekom výrobcovia RFID alebo ich zástupcov, a budú poskytovať riešenia.

Viem, že TI (www.ti.com) má RFID produktov.

Pozdravy

Je to naozaj deponds na úroveň výkonu, ktorý používate na pohon slučky.Zvyčajne je možné, že nebudete schopní dosiahnuť v tomto rozmedzí, aj keď sme dosiahli radu podobnej úrovni s veľmi vysokú úroveň výkonu (5 W).

Hmm ...UHF môže ísť o dlhší dosah ako princíp činnosti je podobný ako u radaru.HF môže ísť až na 1 meter, ale opäť závisí na vašom systéme a zisk antény.

prichádza k anti-kolízií v RFID ...Čitateľ môže prevádzke len jeden tag po druhom.Stále kolízie možno riešiť pomocou proti-kolízne algoritmy ...Jedným z takýchto algo je binárny strom algoritmus ...

Hope this helps ...Existuje mnoho výrobcov RFID v súčasnej dobe na trhu ...Nájsť jeden z nich a získať viac informácií

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back