NC Verilog prepínanie činnosť a výkon

P

peen1

Guest
Ahoj všetkým, čo je príkaz v NC Verilog, ktorá vyrába spínacie činnosť súboru používaný moc prekladač. Snažím sa vypočítať dynamickú silu a dobrú testbench

Vaše myšlienky sa zdajú trochu inovatívne. Podľa môjho experice, môžete spotrebu energie pomocou Synopsys PRIMEPOWER.

Použil som súbor vcd dumpingové zo simulátora odhadnúť moc moc prekladač. Možno, že ich chcete vedieť.

Prvý výpis súboru VCD. Potom použite vdc2saif previesť súbor do VCD prepínanie aktivity súboru. Ďalšie metóda, pri simulácii použití NC, pridajte PLI v kompilátora moci. Zabudol som meno PLI. Pomocou PLI, môže systém úloha byť povolaní na generovanie NC prepínanie aktivity súboru.

Zdravím všetkých, potrebujem pomoc u všetkých. V mojom prebiehajúcej výskumnej práci, musím použiť Synopsys PRIMEPOWER a PrimeTime.But nemám potuchy o tom, ako používať tieto nástroje a tiež trpím nedostatkom zdrojov. môže u plz dajte mi vedieť o každom užívateľskej príručke alebo iný príslušný dokument, pre tieto nástroje, ktorý by mi pomohol s plynule pracovať s týmito nástrojmi , inak som naozaj tušenie práce je. My ID: jug.ece (at) gmail.com jug_nitd (at) yahoo.co.in Vďaka Jugantor

Použite VCD výpis prihlásiť prepínanie činnosti vašej GL-netlist alebo RTL. Potom previesť na formát, ktorý potrebujete (väčšinou nástroje, ktoré budú môcť správy sa má nástroj pre túto konverziu). Dôležité: Nezabudnite, že vaša sila je len orientačná presná, pokiaľ testu prípade, že simulácia produkuje významné podnety, ktoré sa vyskytujú v konečnom produkte. dúfam, že to pomáha na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back