Navrhnite mi software pre navrhovanie anténa pole a MMIC

A

Abhishekabs

Guest
Ahoj priatelia Chcem navrhnúť opravu antén (asi 60 Opravy v rade) a MMIC. Aký softvér mám použiť? bude ADS2006 byť užitočné pre obe Táto aplikácia? Navrhnite mi software vďaka

Ale tiež som potrebné simulovať (a design) MMIC?? HFSS je určený len pre pasívne a aktívne. Môžem si obe zariadenia v jednej softvér? Súhlasím s RAM, ale procesor confiuration? Potrebujem, aby simulovali 120 náplasti prvky spojené s prívodom v rovnakom čase.

určite ADS to urobiť, ale u treba veľa pamäte reklamy môžu byť použité k simulácii aktívne i pasívne zariadenia, rovnako khouy

Dalo by sa použiť CST MWS pre simuláciu opravy, ktoré možno tiež použiť periodické okrajové podmienky pre simuláciu jedna náplasť na nekonečné pole priblíženie. CST má priamy rozhranie ADS, takže môžete mať CST objekty vo svojich reklamách schéme. Potom môžete simulovať aj dohromady. Nie som si vedomý, že akékoľvek iné plne 3D softvérové nástroje majú odkazy na ADS. Myslím, že sonet je odkaz na reklamy, ale Sonnet je rovinný EM nástroj. - Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back