Navrhnite mi knihu sa začať učiť DSP

L

lincolndsp

Guest
Musím vybrať tú správnu knihu začať s pomocou dsp.please

A čo "DSP" kniha napísaná Oppenhiem? Už ste niekedy čítať?

Ja som študoval dve knihy o SAD SAD Proakis jeden a iný Oppenheim som našiel Proakis ľahšie biginners potom u by si mali prečítať Oppenheim potrebných bodov ATA

Dávam prednosť Mitra knihe: Digitálne spracovanie signálu 3 / E, Mitra, McGraw Hill, 2006

Myslím, že by si mal čítať knihy napísané DSP Proakis, je ľahké pochopiť a dosť, ako kniha napísaná Oppenhiem: D, ak nemôžete nájsť, povedzte mi, pošlem vám aj eBook: D

Ahoj, ja Vám Chi Cheng-Tsong, digitálne spracovanie signálu Oxford Univ tlač, pre filtrov a DFT a FFT DCT Oppenheim je dobré. ale ak ste začiatočník začať od signálov a sysytems o Oppenheim najlepšie želanie Viva Persia

http://myebookslink.blogspot.com/2007/07/digital-signal-processing.html [/url]
I Oppenheim, že "digitálne spracovanie signálov" je Biblia, a tam je novšia kniha "Diskrétne spracovanie signálu". Podľa môjho názoru je nutné prejsť všetky základné pojmy ako DFT, Z-transformácia, a potom sa musí naučiť, ako používať Matlab, čo je skvelý nástroj so silným Toolbox.

1) Marpl "Digital Spektrálna analýza" 2) Aificher, Djervis "Digitálne spracovanie signálov" 3) AB Sergienko "Digitálne spracovanie signálu" (v ruštine) 4) www.springer.com (osobitný prístup, je potrebné ) So všetkou úctou, Dmitrij

Navrhujem "Digitálne spracovanie signálov" od Dr Antonio z University of Victoria.

DSP knihy Oppenheim a Proakis je dobré ... Tiež u môžete vyskúšať Richard Llyons ....

KNIHA: Oppenheim a PROKIS konečne Vyskúšajte svoje znalosti sérií Schau.

stiahnuť a prečítať tieto knihy: 1-Sprievodca po spracovanie digitálneho signálu 2-Prentice Hall - Princípy spracovanie digitálneho signálu

Jedná sa o niekoľko kníh pre začiatok BP Princíp komunikácie Lati komunikačného systému vysokej matematiky, inžinierstva DSP počítačové prístup iné miesto aj príliš dobré

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back