Navrhnúť ma Level DC Shifter

M

moisiad

Guest
Ahoj všetci Môžete mi prosím navrhnúť mi úrovni DC posunovač. Chcem sa posunúť signál s úrovňou DC = 2V a peak-to-peak napätie 0.35V na signálu s DC Level = 0,5 V a rovnaké peak-to-peak napätie. Čo je dôležité je, aby bol signál hojdačka, pri zmene úrovne DC. Snažil som zdrojový nasledovník ale výstupný signál bol znížený o-4.5dB, čo nie je prijateľné aplikácií. Vďaka

[Quote = moisiad] Zdravím všetky Môžete mi prosím navrhnúť mi úrovni DC posunovač. Chcem sa posunúť signál s úrovňou DC = 2V a peak-to-peak napätie 0.35V na signálu s DC Level = 0,5 V a rovnaké peak-to-peak napätie. Čo je dôležité je, aby bol signál hojdačka, pri zmene úrovne DC. Snažil som zdrojový nasledovník ale výstupný signál bol znížený o-4.5dB, čo nie je prijateľné aplikácií. [/Quote] v zdrojovom nasledovníka môžete použiť jeden kondenzátor (0.1uF) medzi zdrojom a brány dostať 0dB útlm. Pozdravy, Davoodi.

[Quote = moisiad] Zdravím všetky Môžete mi prosím navrhnúť mi úrovni DC posunovač. Chcem sa posunúť signál s úrovňou DC = 2V a peak-to-peak napätie 0.35V na signálu s DC Level = 0,5 V a rovnaké peak-to-peak napätie. Čo je dôležité je, aby bol signál hojdačka, pri zmene úrovne DC. Snažil som zdrojový nasledovník ale výstupný signál bol znížený o-4.5dB, čo nie je prijateľné aplikácií. Vďaka [/quote] Myslím, že zdrojom nasledovník je v poriadku, ale veľké gm a vysoká odolnosť uprednostnenie zdroja prúdu je potreba (gm.r >> 1, pasívne odpory o 1/gm poradí spôsobí anttenuation) Alebo môžete použiť lineárny transconductor a používanie vhodných pasívne odpory ukončiť výstupný prúd, a je ľahké ovládať zisk.

Zdroj nasledovník zisk: Av = R / (1/gm + R), môžeme nájsť, zvýšiť GM, zisk ~ = 1, alebo môžete zvýšiť Rs, zisk ~ = 1 V skutočnosti, zisk zdroje nasledovník

Áno, môžeme získať 0dB útlmu využívania bránu a zdroje kondenzátor. BTW: 0.1uF je príliš veľký, 10pF je dosť.

zdroj pokračovanie je hasr kontrolovať hladinu jednosmerného, ​​ale je to jednoduché

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back