Napájanie zo sériového portu

J

JaMe

Guest
Chcel by som sa dostať napájanie 3,8 V zo sériového portu. To bude slúžiť na napájanie MAX3237, RS-232 transceiver. Pin 4 a 7 na sériový port je spojený s 2 diódy 1N4148, a zmiešané dohromady. Potom je katódou diódy slúži na napájanie LM317 (TO-227 balení). Problém je, že keď som pripojiť LM317, napätie na katóde pochádza z 10V až 3V. Niekto pomôcť?

Jame, LM317 vyžaduje viac prúdu, než sériový port môže poskytnúť, a MAX3237 potreba príliš aktuálne ... PC sériový port môže poskytnúť len 50 mA, je potrebné skontrolovať návrhu a bol externým Zdroje .... Emanuel Cassimiro da Silva C + + kód Expert spisovateľ ... [Quote = jame] Chcel by som sa dostať napájanie 3,8 V zo sériového portu. To bude slúžiť na napájanie MAX3237, RS-232 transceiver. Pin 4 a 7 na sériový port je spojený s 2 diódy 1N4148, a zmiešané dohromady. Potom je katódou diódy slúži na napájanie LM317 (TO-227 balení). Problém je, že keď som pripojiť LM317, napätie na katóde pochádza z 10V až 3V. Niekto pomôcť? [/Quote]

Keď si myslíte, že aabout, pomocou jedného sériového portu čip napájať sériový port čipu je naozaj hlúpa. Sú dimenzované na spracovanie aktuálneho, ktoré potrebujú, a to je všetko. Hodíte náklad ako to na neho a spustite ho cez diódy úroveň signálu na štarte, nie je dobré projekčnej praxi.

Áno, obaja máte pravdu. Rozhodol som sa použiť externý napájací zdroj pre napájanie MAX.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back