Napájanie obvodov

M

MOHAMMED YOUNUS M

Guest
Vstupné parametre sú 230 V, 50 Hz i napríklad výstup 5V pod 1a súčasného [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 09:51 -------- - Predchádzajúci príspevok bol o 09:49 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Potrebujem normálne napájanie

Vážení MOHAMMED Ahoj trochu vysvetlenie potreby. by ste chceli navrhnúť s transformátorom alebo bez? (Železné jadro?) Alebo snáď, izolácia nie je dôležité? alebo pravdepodobne nepotrebujete lineárne systémy? Možno SMPS? Ak izolácie je dôležité, myslím, že jednoduché letieť späť konvertor vám môže pomôcť. Ale ste si povedať, čo máš za problém presne? Best Wishes Goldsmith

Vážený pane, som zistil, tak veľa z obvodov, ale i napríklad kroky k riešeniu n nájsť hodnotu zaťaženia napätie, prúd záťaže a hodnota kondenzátora smoothinig [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ----- ----- Príspevok pridal v 11:26 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Vážený pane, i "používam komponent takto transformátor 9V, 1 a.bridge usmerňovač, vyhladzovací kondenzátor a rezistor obmedzujúce, pane, i napríklad krok za krokom riešenie, tak, že aj ručne vytvoriť napájanie 5V napájania [color =" Silver "] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:31 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:26 ---------- [/SIZE] [ / COLOR] Vážený pane, ja používam komponent takto transformátor 9V, 1 a.bridge usmerňovač, vyhladzovací kondenzátor a rezistor obmedzujúce, pane, i napríklad krok za krokom riešenie, tak, že aj ručne vytvoriť napájanie 5V napájania. Vstup je 220

je konštantná záťaž? Som za predpokladu, že je dôvod, prečo hovoríte 1A? R = V / 1, takže odpor 5ohms? v prípade, účinnosť nie je problém vyriešiť, použite krok dole transformátora, prejdite celý usmerňovačom, dať filter kondenzátor na výstupe z usmerňovače a môžete použiť delič napätia alebo lineárny regulátor napätia, aby sa 5 voltov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back