najvýhodnejšie # vstupov pre logické hradlo

O

oermens

Guest
Spomínam si, čítanie z tohto fóra (nie ste istí, ktoré fórum), že optimálny počet vstupov pre digitálne obvod je 3 alebo 4, a ktorý sa používa pre syntézu väčších obvodov.môže mi niekto prosím poskytnúť s papierom vysvetľuje, prečo to je.vďaka.

Tieto odkazy vám môžu pomôcť trochu.Všeobecne sa snažíme minimalizovať oneskorenia v obvodoch.S nárastom počtu vstupov, mali by ste zvýšiť veľkosť PMOS a NMOS zariadenia získať dobrý výkon, pokiaľ ide o oneskorenia.Ale existuje hranica, za ktorou sa zvyšuje objem nevedie k zlepšeniu v omeškaní a povedie k pomalšiemu infact obvodov.To preto, že s nárastom veľkosti, vnútorné kapacitné sa stáva veľmi dôležitým faktorom a Samozberacie obvode sa koná povedie k pomalšiemu obvodov.Tam bol papier, ktorý sa zaoberal týmto, ale nemôžem nájsť to, ako už teraz.

http://wwwi.elec.gla.ac.uk/teaching_pages/course_pages/VLSI_design_4/unit3.pdf
http://www.csee.umbc.edu/ ~ plusquel/vlsiII/slides/combo_logic1.pdf

Nazdar,

Carv má pravdu!Na zvyšovanie W ap alebo n typ zariadenia, aby urýchlili okruhy, zvýšite brány aj čiapku.Nie je pochýb, že existujúce vodičské schopnosti prístroja zvyšuje vlastné bráne, ale zvyšuje aj strop, ktorý v jednom okamihu, spomaľuje obvody (namiesto urýchlenie it up).

V skutočnosti je to dôsledok klesajúci funkcií veľkosti.Nových fyzikálnych nežiaduce faktory znižujú výkon zariadenia v particumar, meškania, crostal, spotreba energie.Optimálne je použitie sériovej prepojenie.

Vďaka, ale je tam akýkoľvek dokument, ktorý jasne dokazuje, kde je optimalizovaný # brán a meškanie / výkon kompromis?f.ex.keď chcem NAND8 prečo je lepšie používať 2x NAND4 a NAND2 ako 1x NAND8?Len som príliš lenivý urobiť matematický seba, za svoju úlohu robím, a ak už niekto formálne takýto dôkaz by som radšej na neho odkazujú, ako ho kárat.

logická snaha
google, a zistíte, čo potrebujete.

Okrem toho je tu pekné knihy:
Projektovanie Rýchle CMOS obvodov - logické úsilie
ftopic224828.html

Jo.Logická snaha sa ukáže, že je lepšie využitie NAND 4 vybudovať NAND 8 brány, ako prostredníctvom jediného NAND 8 brány.Myslím, že môžete dostať vzorcov v odkazoch, ktoré som poskytol.

Myslím, že je vlastne dokument, ktorý sa zaoberá touto témou a tiež rozpráva, ako boli magické číslo 4 zistil.By bolo fajn čítať, že dokument, ak niekto nájdete ju a pošlite ju.

Áno, magické číslo 4 je skutočne reálne číslo.Som hľadal, že papier, stále nie je schopný získať.Bude skvelé čítať ten papier.Každý, kto ju nájde, prosím, nahrajte ju sem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back