Najlepšie PCB Čistiaca roztok?

C

cameo_2007

Guest
Ahoj mám hlavnej rady pre mikropočítač, ktorý má procesor, RAM, ROM atď a ďalšie periférne súčasti montované tu. To bolo zhromaždených tu u nás v dome výskumu a vývoja, ale doska nevyzerá stable.say, niekedy displej hungs atď. Pochybujem, že doska nie je vyčistený properly.Any šance na to? Ak áno, ktorý je najlepší PCB cleaing soulution ktoré majú byť použité pre tento typ citlivé dosky? Nejaké stopy? S pozdravom:)

Ja používam izopropylalkoholu (IPA) pre čistenie DPS, môže si to vyskúšať. Atul

Žiadny drahý .. Bol som pomocou rovnakého thing.And Myslím si, že nie je vhodný pre veľmi citlivé, ako dosky, ktorá je úplne postavený malý SMD components.I mi dáva drylook na niektorých miestach a ttally chcem veľmi dobré riešenie pre túto. Rgards,

Nenašli ste len vyskúšať čistenie prachu alebo sumting sa stlačený vzduch? to funguje u mňa však ..

Dobrý deň, musíte čistiť ISO prophyl alkoholom a potom musíte vymazať dosku opäť s Tri chlór etylén To bude mať za následok čistý doska Nepoužívajte viac tri chlór etylén Ramesh

Pokiaľ ide o mňa, ja som s použitím non-spaľovanie oleja (nehorľavé) pre čistenie PCB, môže alocohol danage náter tabule (ktorá chráni pred vlhkosťou stopy medi z prostredia)

Môžete použiť Iso propylalkoholu (IPA), na čistenie dosiek plošných spojov. Bur Uistite sa, že čakať, až evapoartes

ISO propylalkoholu univerzálne použiteľné pre čistenie dosiek plošných spojov. To je tiež používané na čistenie LP platní až po súčasnosť CD a DVD.

používať izopropylalkohol, že je to naozaj pekné pre čistenie, prvé použitie štetcom, čistý, že ďalšie využitie IP s bavlnenou handričkou, bude to jednoznačne odstrániť všetky prachom, odtlačkami prstov atď .. Len sa snažím týmto

Pracujem v Aerospatiale obvody pre roky, vždy používame IPA (isopropylic alkoholu) s malým, ale ťažko štetec odstrániť tok a ďalšie veci z PCB. Potom sme sa stlačeným vzduchom na suché a nečistoty odfúknuť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back