Najlepšie miesto detekcie v obraze

M

minuri

Guest
Robím projekt na multiscaling a potrebujem zistiť najvyššie miesta. Pre každý gaussian filtrovaný obraz body budú vypočítané. Môže niekto navrhnúť metódy pre identifiation popredných miest v obraze?

to, čo máte na mysli hornej body image znamená maxima obrázku ... Ak chcete zistiť miestnu maxima potom skúste Laplacian filter na obrázku ... tj convolving obrázok Laplacian maskou ... ako ste hovoril, že používate filter gaussian pred tým, že je lepšie používať Laplacian z Gaussova filtra na obrázku ... Tým sa zníži počet výpočtov úplne ... v MATLAB je funkcia "fspecial", ktorá vráti Laplacian masky Gaussova a potom použiť na filtrovanie imfilter to ...

Je to vlastne detekcia singulárnych bodov Viacúrovňové priestor pre rozpoznávanie tvárí. Je nutné, aby som zistení týchto špičkových Ponts a potom ako predaj rôznych miestach sa kritickej cesty a tým, že študuje, že by mali odhaliť, či ide o to je významné alebo nie, aké dôležité body sú povedal, aby bol zachovaný aj cez merítka. Máte nejaké materiály o tejto implementácie? Budem rád, keby ste mi poslať, alebo mi povedať, kde stiahnuť.

Ahoj, som tiež hľadal algoritmus rekonštrukcie obrazu pomocou hornej body a kritické body? Najmä v software R. Mohol by niekto prosím pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back