Najlepšie instute pre programovanie linuxového jadra

M

madhusudhan418

Guest
hi.myself študenta v poslednom roku svojho b.tech zaujíma VLSI designu alebo vstavaných systémov. jeden z mojich pracovných parťáka dping v našom odbore poradil, aby som to urobil jadro programovania v Linuxe. plz povedať mňa najlepšie inštitútu, ktorý tento kurz. Zostanem v HYDREBAD

Počul som len z jedného ústavu, ktorý má certifikáciu pre jadro programovania (linux profesionálny Inštitút ).... pretože to je open source najviac učia sami ..... tak pozrite sa na www.LPI.org [/ url ]....

Dobrý deň všetkým, ponúkam 8051, C / C + +, Linux systému / jadra programovanie online. Dobrý deň, môžete sa prihlásiť k svojmu systému Linux pomocou telnet na ruky na kódovanie a prijímať pokyny interaktívne pomocou akéhokoľvek IM, ako je Gtalk. Prepis chatu môžete uložiť na svoj koniec pre ďalšie použitie. Tu si môžete stiahnuť pomocou FTP kódu zo systému. Ak máte záujem, napíšte mi na: kashokshenoy@yantrix.com ide, Ashok Shenoy.
hi.myself študenta v poslednom roku svojho b.tech zaujíma VLSI designu alebo vstavaných systémov. jeden z mojich pracovných parťáka dping v našom odbore poradil, aby som to urobil jadro programovania v Linuxe. plz povedať mňa najlepšie inštitútu, ktorý tento kurz. Bývam v HYDREBAD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back