Najlepšie batérie pre MP3 prehrávač

P

pepillo

Guest
Ahoj všetkým, hľadám dobíjacie batérie pre MP3 prehrávač som projektovanie. To by mala byť podobná mobilné telefóny batérie, bez ohľadu na to, koľko voltov (môžem použiť podporu DC-DC konvertor alebo regulátor LDO dostať 3,3). Otázky:-Koľko môžem očakávať, že strávi? -Veľkosť? Konektor by som mal použiť na doske? -Mám používať palubnej nabíjačky, ako je MAX1811 alebo externé nabíjačky vziať z mobilného telefónu? Vďaka

U možno použiť LiPo battery.u môže dostať na 3,7 cell.and má vyššiu vybíjací prúd rýchlosť než NiCd a NiMH.

Vďaka za Vašu odpoveď. A čo nabíjačku? Chceli by ste používať palubnej nabíjačky, ako je max1811, alebo by ste použiť externú nabíjačku od mobilného phoneo alebo podobné? Chceli by ste používať napájanie cez USB nabíjačka batérií? Prosím, pomôžte mi zlepšiť môj návrh!

im pomocou LM317 na nabíjanie konštantným prúdom a potom zistiť stav batérie s OP amp.at nabití sa vypne nabíjanie, ale ak u dont chcete vytvoriť urself U môžete kúpiť od net.search pre LiPol nabíjačku a u nájdete veľa odrody. dík

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back