Najlepšie anténa pre RFID Reader (nie je to tag RFID)

F

freqzt

Guest
Ahoj všetkým, chcem navrhnúť anténu pre RFID čítačky. Táto čítačka funguje na 2,4 GHz. Šírka pásma je 2,4 až 2,4835 GHz. Aká je najlepšia anténa mám postaviť? Anténny obrazec musí Smerová charakteristika. Simulátor, ktorý k dispozícii v mojej laboratóriu HFSS a Micro-Stripes. To musí byť vykonané do 1 mesiaca od teraz. Naozaj potrebujem vašu pomoc. Ak má niekto príklad antény, ktoré potrebujem, môžete zdieľať ho tu.

Vy hovoríte o veľmi malé šírky pásma, môžete použiť akékoľvek malé šírky pásma antény. Hlavným problémom je budete potrebovať smerovú charakteristiku, môžete použiť tlačený Yagi-Uda, alebo len tak pre mikropáskové fázované získať smerovosti, ktoré potrebujete.

Keby som mal niečo naozaj rýchlo by som kúpiť štandardné získať roh od niekoho, ako je MI Technologies. Môžete pridať prehovoriť k prechodu vlnovod, ak koaxiálny zdroj je oveľa pohodlnejšie. Výhodou je, že to robí, a dobre zdokumentované. Zisk sa v okolí 15 dBi anténou a budú veľmi silné a pomerne jednoduchá montáž. Tie by naozaj pracovať na jeho poškodenie. Akonáhle budete mať viac času môžete navrhnúť niečo iné. Viem, že to je design fóra, ale som rád, že naša práca je riešenie problémov rýchlo. skúste sa pozrieť tu: h ** p: / / www.mi-technologies.com/catalog/antennas/s12ghorn.pdf Hľadať na štandardné zisku antény by asi prišli s tuctom iných zdrojov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back