Najlepší softvér pre Er 45 subst MS ant (CST, HFSS), TD, alebo FD?

B

bbvv

Guest
Najlepší softvér pre Er 45 subst MS ant (CST, HFSS), TD, alebo FD? Snažím sa vytvoriť miniatúrne mikropáskové GPS anténa s Er 45,90. simulácia, ktorá bude najlepšie pre Er 45 alebo 90 podklad mikropáskové antény? Domaine čas alebo frekvenciu Domaine (za najlepší presný výsledok a minimálna doba simulácie).

Dobrý deň, bbvv: Môžete vyskúšať naše IE3D EM Simulator na to. IE3D bola overená pre prácu s Er tak vysoko, ako 1000. Stiahnite si zadarmo skúšobnú licencie z www.zeland.com , a skúsiť to. Som Jian z Zéland. Ide.

Ahoj, je ťažké vedieť, či TD alebo FD vedie lepšie než sa skutočne snaží. Myslím, že to záleží na viac len dielektrika const. Iné faktory sú zložitosti modelu. Chceli by ste, aby zahŕňal niektoré časti prijímača GPS (ručné?) Se dobre? Podľa mojich skúseností s vysokou dielektrickou antény som si všimol, že modelovanie konečné GND lietadla a niekedy dokonca aj pripojený kábel so dôležitá, pretože nielen anténu, ale celé zostavy začína byť chladič. Z tohto uhla pár by som použil CST. Tu máte možnosť voľby medzi FD a TD. F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back